بچها من با این خواهرشوهرم دوسالی میشه تقریبا قهرم یعنی دوساله حرف نزدم اصلا حتی یه کلمه، اون جایی باشه من نمیرم، منم جایی باشم اون نمیره، عید هم دوبار دعوتش کردم نیومد یه بار هم اومد با اونیکی خواهراش سر من و یه مسائل دیگه دعوای درست و حسابی راه انداخت و رفت، حالا امشب بله برون دخترشه ، شوهرش زنگ زده به همسر من که امشب شام بیاید خونه ما.... البته اینم بگم این خواهر شوهرم نه فقط با من با بقیه هم یکی در میون قهره ، حالا من موندم چیکار کنم برم نرم؟؟ بقیه خواهر شوهرام میگن بیا ولی حرف نزن محل نزار اما من دلم نیست کلا برم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سوال برام پیش اومد شما تو مهمونی ها جاری یا مادرشوهر به همسرتون زنگ بزنن مهمونی رو میرید یا بای ...
ما کلا اینطورییم که یه نفر بخواد مهمونی بگیره از قبل میفهمیم چون فقط واسه مناسبت ها مهمونی میگیرن اونم معمولا آقایون دعوت میکنن، اینطوری رسمی تره ولی تو این مورد برای من فرق میکنه چون با خود زنه قهرم