2777
2789
عنوان

جشن بله برون دختر خواهرشوهرم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 70 پست

خودش تماس میگرفت بحثش جداست وقتی همسرش زنگ زده نرو ...

شاید دلش نمیخاد بهتونو ببینه میرید بی احترامی میکنه اونی که ناراحت میشه باز شمایید 

اگه همسرتون با نرفتن شما مشکلی نداره نرید بهتره 

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا الان براشون زشته تو نری یطوری برای ابروی خودشون زنگ زدن و گرنه مطمعنن بودن و نبود تو مهم نیستال ...

بچها به نظرتون به اون‌یکی خواهر شوهرم زنگ‌بزنم بگم من نمیام وقتی خودش نگفته بیا چطوری بیام؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اره ولی اون‌یکی خواهرش که باهم خوبیم خیلی اصرار داره که بیا و زشته و بیا ولی باهاش حرف نزن.....

اونی اونجا مورد بی اعتنایی قرار میگیره شمایی نه اون یکی خواهر شوهرت ،من جای شما بودم هزاریم بهم اصرار کنن نمیرم 

بچها به نظرتون به اون‌یکی خواهراش شوهرم زنگ‌بزنم بگم من نمیام وقتی خودش نگفته بیا چطوری بیام؟؟؟

اسم دوستم راضیه بود

دوست دوران دبیرستانم

چقدر دلم تنگ میشه براش.

22سال دیگه ندیدمش.

یه سوال برام پیش اومد شما تو مهمونی ها جاری یا مادرشوهر به همسرتون زنگ بزنن مهمونی رو میرید یا بای ...

ما کلا اینطورییم که یه نفر بخواد مهمونی بگیره از قبل می‌فهمیم چون فقط واسه مناسبت ها مهمونی میگیرن اونم معمولا آقایون دعوت میکنن،  اینطوری رسمی تره ولی تو این مورد برای من فرق میکنه چون با خود زنه قهرم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
با شوهرم کاری ندارم‌ بره یا نره کلا مردونه زنونه جداست، بعد اینکه شوهرم با دامادشون خوبه اما با خواه ...

دیگه بدتر همسایه هم هستید خواهر شوهرت می‌تونست حضوری بیاد و حسن نیتشو نشون بده 

ما کلا اینطورییم که یه نفر بخواد مهمونی بگیره از قبل می‌فهمیم چون فقط واسه مناسبت ها مهمونی میگیرن ا ...

بله شرایط شما فرق میکنه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
یه سوال برام پیش اومد شما تو مهمونی ها جاری یا مادرشوهر به همسرتون زنگ بزنن مهمونی رو میرید یا بای ...

حالا مادرشوهرو میشه تحمل کرد این اخلاقشو

ولی اینکه جاری خودش زنگ بزنه به شوهرت دعوت کنه یه بحث جدا داره.

حالا مادرشوهرو میشه تحمل کرد این اخلاقشوولی اینکه جاری خودش زنگ بزنه به شوهرت دعوت کنه یه بحث جدا دا ...

دقیقا... مادر شوهرم باید به عروس زنگ بزنه چون مردها این چیرا براشون مهم نیست یادشون میره

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
دیگه بدتر همسایه هم هستید خواهر شوهرت می‌تونست حضوری بیاد و حسن نیتشو نشون بده

اصلا من‌ باهاش حرف نمیزنم خودم، چطوری میخواد حسن‌نیک نشون بده، کلا قهرم باهاش حرف نمیزنم و‌واقعا هم مقصر بوده خودش و بقیه هم میدونن

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️