2777
2789
عنوان

با این گرونی هر ماه چقد گوشت میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 118 پست
ما هر ماه نمیخریم، شاید شش ماه یک گوسفند کامل کلا گوشت خورم نیستیم شاید هفته ای یه بار غذا گوشتی

عزیزم گوسفند کامل جدا از پوست و.. حداقل 10-15 کیلو گوشت داره که یعنی تقریبا ماهی 3/4 کیلو مصرف گوشت دارید که تو ایران واقعا خوب محسوب میشه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زَمین کَن یعنی تاحالا نخوردین😐 به این خوشمزگییی

حقیقتش تاالان اسمشو نشنیدیم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه ماهی کیلویی ۱۰۰ تومن بود من حتما میخریدم

من هفته پیش  رفتم بازار حراج کرده بودن ۹۰ 

دیگه ۲کیلو و خورده ای گرفتم ۲۰۸ تومن شد 

۲نفریم .

ماهانه : ۳کیلو مرغ . ۳ کیلو ماهی . ۲تا۳کیلو گوسفند .

خانما بچه های من گوشت و مرغ نمیخورن،

راهکاری دارید جایگزینی بشه براشون؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم گوسفند کامل جدا از پوست و.. حداقل 10-15 کیلو گوشت داره که یعنی تقریبا ماهی 3/4 کیلو مصرف گوشت ...

نه اونقدی نمیگیریم بره کوچولو، نهایتا میشه ده کیلو که حساب کنی ماهی 1.5کیلو 

بعدم پنج تا ادم بزرگ هستیم 

و کلا تو شهر و استانی زندگی میکنیم که مصرف گوشتشون بالاست، خیلیا غذایی که گوشت نداشته باشه رو غذا حساب نمیکنن  

خانما بچه های من گوشت و مرغ نمیخورن،راهکاری دارید جایگزینی بشه براشون؟

برنج رو با عصاره ی گوشت بپز عصاره ی گوشت از خود گوشت بیشتر خاصیت داره تو خورشت ها هم عصاره گوشت بریز

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

قارچ‌ بده بهشون عصاره قلم درست کن یواشکی بریز تو آش و سوپ اگه بد غذان باید یه مکمل که اهن و زینک هم داشته باشه بخورن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نمیتونی مثلاداخل همبرگریاساندویچ بهشون بدی یاچندبارچرخ کنی بریزی توخورشتامتوجه نشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مرغ که اصلا نمیخریم دوست نداریم 

گوشت هم ۴ ماهی یکبار دو تا سه رون گوسفندی 

۵ کیلو چرخ کرده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......