2777
2789
عنوان

با این گرونی هر ماه چقد گوشت میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونقدی نمیگیریم بره کوچولو، نهایتا میشه ده کیلو که حساب کنی ماهی 1.5کیلو بعدم پنج تا ادم بزرگ هست ...

اها گفتید گوسفند کامل اشتباه متوجه شدم

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

عزیزم گوسفند کامل جدا از پوست و.. حداقل 10-15 کیلو گوشت داره که یعنی تقریبا ماهی 3/4 کیلو مصرف گوشت ...

منم به این فکر کردم که اگه هفته ای یه بار فقط گوشت میخورن چه جور شش ماه یه گوسفند تموم میشه؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من کلا هر گوشتی باشه باهاش غذا میذارم، البته گوسفند خورشت رو فقط برا خورشت مصرف میکنم،

از گوشت مرغ  و چرخ کرده تو قرمه سبزی و قیمه استفاده میکنم،

دنده گوسفند رو حتی چلو گوشت میکنم، آبگوشت میکنم، ته چین میکنم 

چربی هاشو آب میکنم،

فقط مصرف ماهی نداریم چون دوست نداریم،

خلاصه ی کاریش میکنم 

پروتئین بدن چطوری تامین میکنین؟ ماهی یا مرغ هم مصرف ندارین؟

چرا ماهی و مرغ زیاد میخوریم گرچه من ماهیم دوست ندارم زیاد اما مجبوری میخورم نفرتم اندازه گوشت نیست

گوشت گاوم بیزارم ازش نهایت چند ماه یکبار کباب بخورم گوسفندی 

تو همه غذاها گوشتشو سوا می کنم

سینه مرغ و سنگدون بگیر چرخ کن بارسویا قاطی کن

بسته کن برای لوبیا پلو و ماکارونی که گفتی

گوشت هم که گرفتی برا خورش بزار

از قلمه برا سوپ استفاده کن یا اب قلمه رو توذغذاهات بریز

از فروشگاه هم از این عصاره های گوشت الیت بخر که تو غذا بریزی که اگه گوشتش کم بود مزه اشذخوب بشه

چرا ماهی و مرغ زیاد میخوریم گرچه من ماهیم دوست ندارم زیاد اما مجبوری میخورم نفرتم اندازه گوشت نیستگو ...

اره بعضی ها میبینم از بوی گوشت قرمز بدشون میاد. باز خوبه مرغ و ماهی میخورین. 

مهربان باشیم