2777
2789
عنوان

با این گرونی هر ماه چقد گوشت میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمین کَن با استخوونه ولی خوشمزهههخب با استخون بگیر ۷کیلو میشه😐

من اصلا تا حالا اسم این ماهی رو نشنیدم تو شهرمون هم ندیدم شما اهل جنوبید؟تو شهر ما ماهی کیلویی پایین تر از ۳۵۰ نیست

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
آره زَمین کَن یعنی تاحالا نخوردین😐 به این خوشمزگییی

هر شهری ماهی مخصوص خودشو داره، ماهیای دریا تا بخواد بیاد شهر ما افتضاح میشه. الان ما همیشه قزل آلا میگیریم که از شیلات زنده بگیریم تازه باشه، ماهی فروشیای تو شهر که ماهی جنوب دارن بوی گند میدن حالت بد میشه

زمین کَن با استخوونه ولی خوشمزهههخب با استخون بگیر ۷کیلو میشه😐

اره خیلی خوشمزه است من خونه برادر شوهرم خورم خوشم اومد استخون داره ولی خوبه 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

ما از قصابی کیلویی نمیخریم

گوسفند زنده میخریم برامون همونجا آقاهه و زنش

درست میکنن هرسری حدود ۱۸ , ۱۷ کیلو گوشت میده

دیگه گوشت نمیخریم راحت . 

مرغ رو کمتر استفاده میکنم ضرر داره .

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

اینجا ۱۰۰ گاهی هم حراج ۹۰ هست خیلیییییی خوشمزه هس به قول همسرم یه لقمه ماهی یه مرغ می ارزه کیلو ۱۳۵

اگه ماهی کیلویی ۱۰۰ تومن بود من حتما میخریدم

ما بعضی وقتا قرمه سبزی رو بدون گوشت درست می کنیم

من هیچوقت قرمه سبزی با گوشت نمیپزم بچه ها گوشت چرخ کرده دوس دارن فقط