2777
2789
عنوان

با این گرونی هر ماه چقد گوشت میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 124 پست
اره بعضی ها میبینم از بوی گوشت قرمز بدشون میاد. باز خوبه مرغ و ماهی میخورین.

اره متاسفانه تخم مرغم نمیخورم 

نمیدونم چرا اینطوریم کلا خانوادمون بدغذا زیاده توی مهمونی ۲۰ نفره قیمه درست کردم ل اندازه متوسط گوشت ریختم نه زیاد نه کم 

بازم ۸۰ درصدش موند 

عزیزم گوسفند کامل جدا از پوست و.. حداقل 10-15 کیلو گوشت داره که یعنی تقریبا ماهی 3/4 کیلو مصرف گوشت ...

گوسفند کامل خیلی باصرفه هست

ماهم زنده میخریم میدیم کشتارگاه ۱۰۰تومن میگیره اماده تحویل میده

یه گوسفند ۶۰کیلویی ۳۵کیلو گوشت بادنبه میده که ۳۰کیلوش گوشته 

کیلویی ۶۰۰درمیاد

بعلاوه جگرو کله پاچه، سیرابی، پاچه هاشم هست تمیزمیکنن میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت دقیقش نمیدونم همسرم میخره ولی هفته ای دو بار یه مواقعی یه بار خورشت میذارم چرخ کرده هم برای ماکارونی استفاده میکنم و یه موقع عدس پلو بذارم برای بچه هام گوشت و پیاز داغ تفت میدم کنارش میذارم  ابکوشت هم بچه هام نمیخورن گوشت ابگوشتی هم خورشت میکنم پسر من که از گوشت بیزاره بزور بهش میدم ولی مرغ دوس داره ماهی هم تن دوس داره براش تن ماهی میگیرم

گوسفند کامل خیلی باصرفه هستماهم زنده میخریم میدیم کشتارگاه ۱۰۰تومن میگیره اماده تحویل میدهیه گوسفند ...

گوسفتد باید دامپزشک تایید کنه بیماری نداره خیلی گوسفندها به ظاهر سالمن ولی کشتارگاه که میبرن دامپزشک تایید نمیکنه

گوسفتد باید دامپزشک تایید کنه بیماری نداره خیلی گوسفندها به ظاهر سالمن ولی کشتارگاه که میبرن دامپزشک ...

واقعا فکر کردی بیشتر قصاب ها که میبرن خودشون ذبح میکنن اول میبرن دامپزشکی؟ 

نه عزیزم اینجا اگه ببینی گوسفند درسترو جلو گشمت ذبح کردن باید بااطمینان بخری، گوشت اماده ازکجا میدونی برای اسب والاغ نیست!؟ 

۲تا بچه داریم و مستاجریم بعضی وقتا دلم میخواد بشینم جیغ بزنم

ما چند ماهه گوشت گوسفندی و گاو اینا نخریدیم به جاش یک کیلو یا یک کیلو نیم چرخ کرده میخرم خورشت ها رو با گوشت قلقلی درست میکنم 🥲

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
قیمه با مرغ خوشمزه میشه

اری

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نه عزیزم لازمه آهن داره و خیلی لازمه خوردنش

در حقیقت ضروری نیست و مصرفش باید محدود باشه برای اهن هم منابع بهتری مثل سویا هست که قوی تره فقط جذبش شرایط خاصی داره

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

در حقیقت ضروری نیست و مصرفش باید محدود باشه برای اهن هم منابع بهتری مثل سویا هست که قوی تره فقط جذبش ...

من خودم زیاد گوشت مصرف میکنم تاثیرش رو دارم مببینم که اهن خونم خیلی بالاس در رنج مناسب و هم پروتئین کافی رو دریافت میکنم.  نمیگم هر روز ولی اینکه بگی لازم نیست به نظرم منطقی نمیاد.  حتی یکی از اطرافیانم کم خونی داشت دکتر گفت گوشت قرمز بیشتر بخور

من کلا هر گوشتی باشه باهاش غذا میذارم، البته گوسفند خورشت رو فقط برا خورشت مصرف میکنم،از گوشت مرغ و ...

قورمه سبزی با مرغ به نظرت خوشمزه اس؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من خودم زیاد گوشت مصرف میکنم تاثیرش رو دارم مببینم که اهن خونم خیلی بالاس در رنج مناسب و هم پروتئین ...

عزیزم از لحاظ علمی هیچ جا گفته نشده بدون گوشت قرمز نمیشه زندگی کرد ولی شما خودتون مختارید 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

واقعا فکر کردی بیشتر قصاب ها که میبرن خودشون ذبح میکنن اول میبرن دامپزشکی؟ نه عزیزم اینجا اگه ببینی ...

ببخشید اما قصابی ها گوشت از کشتارگاه میارن. لیبل‌ دامپزشکی داره. حداقل شهر ما اینجوریه.

اگه هم گوسفند خودتون میدین ذبح کنن حتما ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید بمونه بعد خورد و فریز کنین. (نت بزنین میاره دلیلش رو)

گوشت الاغ این حرفا هم بنظرم، اندازه قلم ران، شکل دنده گوسفند، اندازه ران گوسفند متفاوت هست. حتی بره یا پیر بودن دام رو هم یکم وارد باشی، میتونی تشخیص بدی

مهربان باشیم   
قورمه سبزی با مرغ به نظرت خوشمزه اس؟

بله،مطمئنا ب طعم گوشت نمیشه اما خوشمزه هست، بارها پیش اومده گوشت نداشتم دوست داشتم قرمه سبزی بخوام با مرغ درست کردم،ادویه قرمه سبزی ک میزنم فرقی نداره چه نوع گوشتی باشه عطر  و طعم خوبی میده