من هر موقع گوشتمون تموم میشه عزا میگیرم تنها خودم نیستم که بچه هامم هستن کلی صرفه جویی میکنم خیلی وقتا با سویا قاطی میکنم اما بازم کم میارم ماهی فقط ۲کیلو میخریم البته مرغ زیاد تر استفاده میکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعیت دقیقش نمیدونم همسرم میخره ولی هفته ای دو بار یه مواقعی یه بار خورشت میذارم چرخ کرده هم برای ماکارونی استفاده میکنم و یه موقع عدس پلو بذارم برای بچه هام گوشت و پیاز داغ تفت میدم کنارش میذارم ابکوشت هم بچه هام نمیخورن گوشت ابگوشتی هم خورشت میکنم پسر من که از گوشت بیزاره بزور بهش میدم ولی مرغ دوس داره ماهی هم تن دوس داره براش تن ماهی میگیرم
۲تا بچه داریم و مستاجریم بعضی وقتا دلم میخواد بشینم جیغ بزنم
ما چند ماهه گوشت گوسفندی و گاو اینا نخریدیم به جاش یک کیلو یا یک کیلو نیم چرخ کرده میخرم خورشت ها رو با گوشت قلقلی درست میکنم 🥲
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
در حقیقت ضروری نیست و مصرفش باید محدود باشه برای اهن هم منابع بهتری مثل سویا هست که قوی تره فقط جذبش ...
من خودم زیاد گوشت مصرف میکنم تاثیرش رو دارم مببینم که اهن خونم خیلی بالاس در رنج مناسب و هم پروتئین کافی رو دریافت میکنم. نمیگم هر روز ولی اینکه بگی لازم نیست به نظرم منطقی نمیاد. حتی یکی از اطرافیانم کم خونی داشت دکتر گفت گوشت قرمز بیشتر بخور
واقعا فکر کردی بیشتر قصاب ها که میبرن خودشون ذبح میکنن اول میبرن دامپزشکی؟ نه عزیزم اینجا اگه ببینی ...
ببخشید اما قصابی ها گوشت از کشتارگاه میارن. لیبل دامپزشکی داره. حداقل شهر ما اینجوریه.
اگه هم گوسفند خودتون میدین ذبح کنن حتما ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید بمونه بعد خورد و فریز کنین. (نت بزنین میاره دلیلش رو)
گوشت الاغ این حرفا هم بنظرم، اندازه قلم ران، شکل دنده گوسفند، اندازه ران گوسفند متفاوت هست. حتی بره یا پیر بودن دام رو هم یکم وارد باشی، میتونی تشخیص بدی