2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 223218 بازدید | 562 پست
بعد هم به زور طلاقش رو گرفت الانم تنهای تنهای تنهو با بچه هاش زندگی میکنه دو تا دختر ناز داره فقط من ...

چرا ازدواج نمی کنه خب 😐😐

چند سال گذشته از قضیه 

آخه یعنی چی چه مسخره سر یک حرف طلاق گرفت 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم که نه شوهر احمقشحتی اومده بود التماس میکرد میگفت من خراب کردم بیا برگرد از نو بسازیم به ستاره ...

شیطان رجیم  خیلی قشنگ از راه (حسادت) خواهر 

و (حماقت و جهل) شوهر 

و (کینه ) دوستت

وارد شد و یه خانواده رو خراب کرد 

به دوستت بگو کینه قلب رو سیاه و جسم رو مریض میکنه

شیطون رو لعنت کن و جهل و نادانی و حماقت  شوهرتو ببخش 

خودتو و شوهرت و دخترای طفل معصومتو حروم نکن با کینه 

بخشش  معجزه ی خداونده برای نجات آدمی 

و اما از حسود و فتنه گر دوری کن 

این پیام منو حتما به دوستت نشون بده 

من بعضی مردا دیدم زنشون رو از زیر مرد غریبه در میارن بازم زنشون رو میخان ..شوهر ستاره چه خوبی داشته ...

دعا گرفتن حتما 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

کی دعا گرفته

خواهر های ستاره به احتمال زیاد دعا گرفتند که شوهر ستاره  حرفشون رو باور کنه و جدا بشن

نکنه خواهره مخ شوهره زده پنهونی

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

شیطان رجیم خیلی قشنگ از راه (حسادت) خواهر و (حماقت و جهل) شوهر و (کینه ) دوستت وارد شد و یه خانواده ...

دوستم کینه نداشت

اوایل شوهرشو متقاعد میکرد میگفت اینطور نبوده 

بعد چند ماه که شوهرش میره با بی عقلی هر جا میشینه میگه زنم قبل من با یکی لیلی مجنون بودن دوستم جمع میکنه جهاز و زندگیشو میره 

بعد که میبینه دوستم خونه رو تخلیه کرده 

تازه میفته دنبال دوستم و طلب بخشش و حلالیت 

باشه نشون میدم عزیزم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

نکنه خواهره مخ شوهره زده پنهونی

نه عزیزم 

بعد این تلفن وعواشون شده بوده شوهر دوستم با خواهر ستاره بزن بزن و ۱۱۰ اومده بوده 

و کلی ماجرا پیش اومده 

من جزییاتو نگفتم 

شوهر ستاره با خواهرای ستاره دشمن خونی هستن

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

چون شوخی کردی میبخشمت ☺️بخدا شوخی و دروغ نگفتم اول هم گفتم داستان زندگیش خیلی عجیب غریبه خواهراش خیل ...

دنبال یه عکس میگشتم که بذارم تو تاپیک تا زمان سریع تر بگذره بهتر از این پیدا نکردم😁🤣

اره بنده خدا 💔

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دوستم کینه نداشتاوایل شوهرشو متقاعد میکرد میگفت اینطور نبوده بعد چند ماه که شوهرش میره با بی عقلی هر ...

الهی به حق زهرای مرضیه دل دوستت نرم بشه و برگرده به شوهرش  و شوهرش هم از همیشه بیشتر خواهانش باشه

دوستت رو ببر پیش یه روانشناس ماهر اول تا قدری بازسازی روحیه بشه و روانشناس پخته اش کنه به اصطلاح و اگر در توان داری واسطه شو که زن و شوهر برن پیش همون روانشناس احتمال زیاد فرجی میشه 

احتمال زیاد دوستت به کوه کندن و جابه جا کردن کوه توسط شوهرش برای برگشتن به هم نیاز داره شوهره خیلی باید تلاش کنه 

الان که گفتی یکسال و خورده ای هست میگذره احتمال زیاد دوستت درستش نرم شده و ممکنه پشیمون باشه اما به رو نیاره 

کاش یکی الان واسطه برگشتن بشه تا یکی دیگه ننشسته زیر پاش برای ازدواج مجدد قبل اینکه دیر بشه 

به دوستت بگو سوره بقره پخش کنه تو خونه اش و چله یاسین بگیره اگر دعایی کسی کرده باطل بشه 

عاقبتشون بخیر 

حیف واقعا دلم برای گل دخترای طفل معصومش ریش شد خدا ریشه حسود و بدخواه رو بکنه الهی 

از شوهره دوستت خبرداری ؟ تنها تو خونه زندگی میکنه یا رفته پیش خانوادش

خیلی عجیبه که سراغ بچه ها رو نمیگیره انگار میلی به بچه ها نداره کلا سرده یا اینکه دوستت فرار کرده از دست شوهره