2777
2789
عنوان

عروسی خالمهههه➕عکس لباس🫠💝

| مشاهده متن کامل بحث + 4135 بازدید | 220 پست
زشت نیست شبیه مانتو بیشتر اگه مذهبی هستید که خوبه بنظر من موهاتو شینیون اروپایی ساده کنی بهتره اگه‌م ...

لباس خودم خیلی ام این شکلی نیست حالا یکم فرق داره ولی اره در کل زشته میدونم

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عزیزم خیلییی زیباست مبارکت باشه

واقعا؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلش زشته؟همه گفتن زشته🥲🥲

حسودن حسودددددد

همه ی اینهایی که میگن شبیه بز هستیو زشته و این حرفا یه مشت حسود پلاستیکی هستن😂

(خودمم ته دلم یکم حسودیم شد که داری میری عروسی عشق و حال فقط بروز ندادم😂😭)

اگر برگشتند فراموش نکنید که چگونه رفتند. .خنده بر لب میزنم تا کَس نداند دردِ من.   از چشمم ک بیوفتی دیگ جلو چشمم بشینی نمیبینمت 🚶🏻‍♀️🗿

اگه خریدی که دیگه نظر نپرس خوبه اگه لباس پوشیده مدنظرته فقط چک کن بپوش تو دست و پات نباشه اذیت بشی

ولی در کل زشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لباس خودم خیلی ام این شکلی نیست حالا یکم فرق داره ولی اره در کل زشته میدونم

نه عزیزم زشت نیست پوشیدست خیلی

ما مذهبی نیستیم اینو نمیپوشیم تو عروسی یا مراسم دیگه ولی اگه شما پوشیده ای خوبه من خودم اهل لباسهای سنگ دوزی و شلوغ پلوغ نیستم برا همین بنظرم زشت نیست

حسودن حسوددددددهمه ی اینهایی که میگن شبیه بز هستیو زشته و این حرفا یه مشت حسود پلاستیکی هستن😂(خودمم ...

کاش میشد تو به جای من بری اصلا دلم نمیخواد برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا؟؟

آره خیلی قشنگه 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

خواستی بیا تا عکس لباسمو تلگرام برات بفرستم:)اینطور لباسا تو تن خیلی قشنگنننن

جان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد تو به جای من بری اصلا دلم نمیخواد برم

نه بابا برو

خوش میگرده بهت

کلی می‌رقصی

شام میخوری😘💃🍻

اگر برگشتند فراموش نکنید که چگونه رفتند. .خنده بر لب میزنم تا کَس نداند دردِ من.   از چشمم ک بیوفتی دیگ جلو چشمم بشینی نمیبینمت 🚶🏻‍♀️🗿

نه عزیزم زشت نیست پوشیدست خیلیما مذهبی نیستیم اینو نمیپوشیم تو عروسی یا مراسم دیگه ولی اگه شما پوشید ...

منم مذهبی نیستم ولی چون تپلم فعلا تا لاغر شم لباس باز دوست ندارم اصلا

کلا زشته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😐لباسی ک تو عروسی پوشیدم مثل لباس اسیه تقریبابعدشم چون توی آینه عکس گرفتم توی سایت نمیخوام بفرستممش ...

خیلی مسخرس به طرف میگی لباست خوب نیس بعد میگی بیا لباس خودمو بفرستم ببینی😂😂مرسی روزم شاد شد عزیزم🥲😂