2777
2789

۱۸ سالمه ۹ ماهه بعد غذا قفسه سینم از پشت بین دو کتفام میسوزه و خیلی زود سیر میشم

۲۵ کیلو هم وزنم کم شده ۷۹ کیلو بودم شدم ۵۴ کیلو

آندوسکوپی کردم دکتر گفت زخم و رفلاکس معده

تا الان این قرص ها رو خوردم پنتوپرازول لانزوپرازول امپرازول فاموتیدین دومپریدون کلیدینیوم سی ولی هنوز خوب نشدم

من قبل اینکه زخم بگیرم به شدت پر اشتها بودم هر وعده غذایی دو سه بشقاب غذا میخوردم ولی از وقتی زخم گرفتم اندازه مورچه هم اشتها ندارم

ممکنه هیچ وقت معدم به حالت سابق برنگرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۹ ماهه درگیرمبه نظرت کی خوب میشه؟میترسم دو سه سال بشه

کم کم خوب میشه از دکترت بپرس

من دیشب رو معدم خوابیدم تا صبح با درد بیدار شدم از صبح تا الان بدنم بی جون شده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

وای شوهرمن طفلی خون بالا میاره اززخم معده

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

خوب شده؟

نه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

چند ماهه؟من ۹ ماهه اینجوریم حس میکنم هیچ وقت خوب نمیشم

شوهر من سالهاس درد معده داره بیشتر از ۵ سال ولی تقریبا ۱ ساله خون بالامیاره اونم نه همیشه چند بار اتفاق افتاده ! ولی کلا چیزی بخوره زود بالا میاره همش غذاش برنج و مرع و ماهی کلا راحت هضم باید بخوره یعنی آبگوشت و املت و آش رشته و کوکو و.... تابخوره بالامیاره حالا شما انشالله خوب میشی اینجوری فکر نکن