2777
2789
عنوان

عروسی خالمهههه➕عکس لباس🫠💝

| مشاهده متن کامل بحث + 4123 بازدید | 220 پست
شکم دارم یکم ولی تو لباسه مشخص نیست زیادگن ببندم یکم جمع و جور میکنه شکم پهلومو؟خانومه گفت ۲ ۳ سایز ...

خب اگه اینطوره حتما بپوش،حالا خودت بپوشی تو تنت ببینی انتخاب برات راحت تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه اینطوره حتما بپوش،حالا خودت بپوشی تو تنت ببینی انتخاب برات راحت تره

مرررسی عزیزم وقت گذاشتی🩵🩵بوس

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

حسود بد بختتت😂😂

حسود بدبخت ؟ توهین ب شخصی که حتی نمیشناسیش

یا بهت آسیبی نرسونده ؟

بابت توهینت به خدا میسپارمت🤎 ریپ نزن 

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

حسود بدبخت ؟ توهین ب شخصی که حتی نمیشناسیش یا بهت آسیبی نرسونده ؟بابت توهینت به خدا میسپارمت🤎 ریپ ن ...

فکرکن حدودا بیست روزه که از جریان بحث من اون خانم گذشته

حتی من از اون کاربر بابت این اگر ناراحتش کردم معذرت خواهی کردم وتموم شد

بعد یکی که ادعای خوب بودنش میاد

برا بحثی که اصلا بهش ربطی نداره تو تاپیکی یکی دیگه

میاد ب من توهین میکنه

درحالی ک کشوندن بحث تاپیکای دیگه تو تاپیک دیگران ممنوعه درحالی ک توهین ب کاربرا ممنوعه واینا تعلیقی داره

باز من ب حرمت اسی این تاپیک نی نی یارو تگ نمیکنم یابحثی نمیکنم که تاپیکش خراب شه

ولی کافیه توهین دیگه ببینم که شات بفرستم برا نی نی یار ک بچه سالارو جمع کنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

حسود بدبخت ؟ توهین ب شخصی که حتی نمیشناسیش یا بهت آسیبی نرسونده ؟بابت توهینت به خدا میسپارمت🤎 ریپ ن ...

تو لازم نکرده منو به خدا بسپاری

در ضمن تو گفتی بز منم فکر کردم به قیافه و سلیقه یک ایشون کار داشتی

راستی

فکر کردی من از نینی یار میترسم که وااییی خدای من الان نینی یارو تگ می‌کنه وای خدا وااییی الان تعلیم می‌کنه

اگر برگشتند فراموش نکنید که چگونه رفتند. .خنده بر لب میزنم تا کَس نداند دردِ من.   از چشمم ک بیوفتی دیگ جلو چشمم بشینی نمیبینمت 🚶🏻‍♀️🗿

فکرکن حدودا بیست روزه که از جریان بحث من اون خانم گذشتهحتی من از اون کاربر بابت این اگر ناراحتش کردم ...

ادعای خوب بودن؟

حالت خوبه؟

اسی گفت که همه میگن زشته تو هم به ایشون گفتی بز

من برای اینکه اسی ناراحت نشه اون حرفو زدم

می‌دونستی کار خودت زشته که قضاوت می‌کنی در حالی که نمیدونی من برای چی گفتم؟

اگر برگشتند فراموش نکنید که چگونه رفتند. .خنده بر لب میزنم تا کَس نداند دردِ من.   از چشمم ک بیوفتی دیگ جلو چشمم بشینی نمیبینمت 🚶🏻‍♀️🗿

فکرکن حدودا بیست روزه که از جریان بحث من اون خانم گذشتهحتی من از اون کاربر بابت این اگر ناراحتش کردم ...

خودت به من میگی بچه سال

بعد میگی که توهین به کاربران ممنوعه

خیلی خیلی جالبه😂😂

حوصله ی بحث کردن باهاشون ندارم

خدافظ شما

اصلا اوکی

شما تهدید کردید که نینی یارو تگ میکنید

شما به من بچه سال گفتی

من برای اینکه اسی فکر نکنه تیپش زشته گفتم

اگه اینقدر دلت میخواد باشه

ببخشید😂