2777
2789
عنوان

عروسی خالمهههه➕عکس لباس🫠💝

| مشاهده متن کامل بحث + 4135 بازدید | 220 پست
چی مثلا لباس خودم یکمم فرق داره با این عکس

مثلا کمربندش نباشه

یه چاک بلند سمت پای راست

اگه بیشتر بخوای تغییر بدی لباس فرم ماهی بشه و به جای آستیناش ، از وسط سینه تا آستینا دانتل دوخته بشه 

و روی دامن هم دانتل بیاد

خیلیی خوشگلهههمنم عروسی پسرخالم ی همچین لباسی پوشیدم..همه میگفتن خیلی خوشگلهدقیق لباس منم همرنگ این

خوبه واقعا؟اکثرا گفتن زشته🥲

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگله بابامن کلا رنگهای کم رنگ دوست دارمباحالن و خیلی خوشگلنلباس توهم کم رنگ هست و واقعا خوشگله کلا ...

مدلش زشته؟همه گفتن زشته🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

قشنگه اسی مبارکه بنظر من موهاتو بسته خوشگل بگو شنیون کنن چون لباست پوشیده هست حیلی خوب میشه

واقعا قشنگه؟دیگ بدم اومد از لباسه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خوبه دیگه گلم انشاالله به دل خوش بپوشی

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا کمربندش نباشهیه چاک بلند سمت پای راستاگه بیشتر بخوای تغییر بدی لباس فرم ماهی بشه و به جای آستین ...

ببینم چی میشه مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکثرا و بیخیااللمنم همه میگفتن زشتهتو اونجا ولی لباسم از همه قشنگ تر بودبپوش برو..خودت میبینی

مررسی🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خیلییی زیباست مبارکت باشه 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

مناسب سنت هم نیست عزیزم این مدلی پیراهن کوتاهتر بگیر یا میخوای بلند باشه حداقل یه چاکی چیزی داشته با ...

لباس پوشیده میخواستم کلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40