2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 36 پست
الهی بگردم چ بد گیر افتادی ولی یکم سنجیده عمل کنی میتونی مدیریت کنی الان ن با همسرت یکی بدو‌کن ن ج ...

آخه بلاکم می‌کنه منم غصه میخورم به برادرم گفته طلاق اما رفته خونه خواهرش  نمیدونم چی تو سرشه

آخه بلاکم می‌کنه منم غصه میخورم به برادرم گفته طلاق اما رفته خونه خواهرش نمیدونم چی تو سرشه

خو‌ بذا بلاک کنه اهمیتی نده. اصن ب قهرش واکنش نشون نده خودتو بزن ب بیخیالی اهمیتی ب کاراش نده 

میبینه حساسی میتازونه اگه ببینه بیخیالی دیگه اونم کوتا میاد

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور مادرش می‌گفت دیگ راهت نمیده

وآاااای دختر. اصلا کوتاه نیا. توام بلاکش کن ،جواب اعضای خونوادش رو هم دیگه نده. اینا با هم همدست شدن اذیتت کنن. همونجا که هستی بمون تا به گوه خوردن نیفتاده برنگرد.مگه برده شون هستی که اینکارا رو باهات میکنن. 

دخترم ایشون چون سنش از تو بیشتره ، این اجازه رو به خودش میده که باهات این رفتارو بکنه. اگر با سیاست باهاش رفتار نکنی  تمام زندگیت پر از عذابه. حتی مادر خواهرش هم دارن تو زندگیت دخالت میکنن. بهتره همونجا بمونی و بگی منم طلاق میخوام و بدون ترس، رو حرفت بایست. اگر قرار شد آشتی کنید بگو خونه مستقل میخوام  که انقد مادر خواهرت، دخالت نکنن. انقد سخت بگیر که حساب بیاد دستشون فکر نکنن،یه الف بچه ای و هر جور خواستن باهات رفتار کنن. اگر در خودت میبینی که بتونی از پسش بر بیای اینکارو کن وگرنه که باید ببینی اون چکار میخواد باهات بکنه

دخترم ایشون چون سنش از تو بیشتره ، این اجازه رو به خودش میده که باهات این رفتارو بکنه. اگر با سیاست ...

در خودم نمی‌بینم همش پیام زنگ  میدم بهش 

اون حرفش طلاقه یعنی همیشه گفته طلاق چون نقطه ضعف منو می‌دونه