2777
2789

کلا ارتباطشون چجوریه؟ 

میشه بگید توی نامزدی چجوری بوده رفتارشون؟

نامزد من خیلی گستاخه 

عقدیم 

هیچ وقت وصلتمون جوری نبوده بحث داشته باشیم بین خانواده ها 

یک بار بابام خواستش باهاش حرف بزنه توی روی بابام وایساد بابامم بیرونش کرد 

حالا این کینه گرفته متنفره ازشون 

با منم هر کاری می کنه میگه چون اون موقع بابات بیرونم کرد 

منم که بدم میاد میگه اولویتت خانوادتن 

منم میگم بابا واسه اونا بدم نمیاد میگم تو واسه چی از الان اینجوری یه چیزی بود تموم شد و رفت 

اینکه الان سر یه بحث انقدر متنفره وای به حال بعدا اونم توی نامزدی یا میگه بابات باهام اینجوری حرف زد مامانت بهم دست نداد

اوف چه سخت

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ادم بی شعور و قدر نشناسیه 

الان طلاق نگیری  مطمعن باش  با بچه  طلاق خواهی گرفت و برخواهی گشت .

تو اونطور بودی  در جا طلاقت میداد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اول اینکه مادرتون مثل اینکه مادر اونم هست کاملا محرمه و باید دست بده مثل پسرش ! حتی اگر از شما طلاق بگیره بازم محرمیت بین داماد و مادرزن باقی میمونه 

دوم اینکه پدر نباید دامادش رو بیرون بکنه از خونه ! بیرون کردن از خونه یعنی چی؟ خب پدرت نمیدونست همین رو سر دخترش خالی میکنه به نظرم اگه ازش بدش میومد خیلی راحت مقدمات جدایی شما رو فراهم میکرد پدرت به اون بدی نکرده در مرحله ی اول به شخص شما یعنی دخترش بدی کرده

اونم گستاخ نیست به نظرم حرفاش منطقیه و خانواده ی شما حرکت هاشون ناشایست هستن

Stay hungry stay foolish

عزیزم متاسفم این ممکنه دیگه تا آخر همینطور باشه

یه فکری بکن تا قبل رفتن به خونه زندگیت

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

شوهر منم خوشش نمیاد با اینکه بابام کاری بهش نداره اصلا فقط از بابام زیاد خوشش نمیاد با آبجیم اوکیه رفتارش تقریبا

نمیدونم خجالتیه یا چی ولی گاهی سلامم به زور میکنه

اول اینکه مادرتون مثل اینکه مادر اونم هست کاملا محرمه و باید دست بده مثل پسرش ! حتی اگر از شما طلاق ...

وقتی توی روی بابام میگه دست بزن دارم 

بابامم میگه مگه من دختر بزرگ کردم تو بزنیش دستت بلند بشه دستتو میشکونم 

میگه من دوتا دستاتو میشکونم به جاش 

به نظرت کسی که انقدر وقیحه اینو میگه باز مقصر بابای منع؟ 

کسی که از الان هیچ رودبایسی نداره 

بابای من می خواد دخترشو دستش بسپاره حق داره نگران باشه 

اون وظیفه اش بود خیالشون رو راحت کنه نه اینکه توی روشون بگه دستاتون رو میشکونم