2777
2789
عنوان

شوهراتون خانواده هاتون رو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 48 پست
وقتی توی روی بابام میگه دست بزن دارم بابامم میگه مگه من دختر بزرگ کردم تو بزنیش دستت بلند بشه دستتو ...

خیلی بی فرهنگه اسی واقعا

اینطور پسرا بیشتر دنبال یارکشی هستن‌ 

تورو میخواد بکَنه از خانوادت ب چشم دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد عاقل و بالغ با خانواده زن مثل خانواده خودش رفتار میکنه والا زندگی همش درگیر بحث و مسائل بی خودی میشه... خدا هدایتش کنه کاش یکی این رو بهش حالی کنه....

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

وقتی توی روی بابام میگه دست بزن دارم بابامم میگه مگه من دختر بزرگ کردم تو بزنیش دستت بلند بشه دستتو ...

هردو طرف تو اوج عصبانیت بودن بدحرف زدن کمی فرصت بهم بدین اگر  بازم حرمت نگه نداشت بدتر شد جای تامل دار

همسر من ،هیچ وقت در این حد گستاخ و خاله زنک نبوده و نیست چون هر دومون پدر خیلی محترمی داریم

اینکه پدر من در مقابل کسی که بهش میگه دخترتو می زنم وایساده یعنی نامحترمه؟ 

اما کسی مثل نامزد بیشعور من توی روی خودمم میگه دست بزن دارم می خوای بمون می خوای نمون شده محترم؟

اینکه پدر من در مقابل کسی که بهش میگه دخترتو می زنم وایساده یعنی نامحترمه؟ اما کسی مثل نامزد بیشعور ...

خب این که خودش داره میگه من کتک میزنم چرا میخوای باهاش بمونی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عجب ادمیه 

حق با پدرته

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻‍💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶‍🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼

اینکه پدر من در مقابل کسی که بهش میگه دخترتو می زنم وایساده یعنی نامحترمه؟ اما کسی مثل نامزد بیشعور ...

با بیرون کردن هم چیزی حل نمیشه ،بلکه به مراتب بدتر هم میشه 

ایشون تجربه ش بیشتره باید متقاعد می‌کرد که کارش درست نیست و من به عنوان پدر ،این مورد قبول نمی کنم 

نه اینکه مقابله به مثل کنه

😐🤷🏻‍♀️

وقتی خواهرم ازدواج کرد دقیقا شوهرش از دوران عقد اصلا نه احترم حالیش بود و نه حیا جلوی مامانم وایستاد،، بعد ده سال جدا شدن به دلایل مختلفی 

وقتی شوهر من اومد خواستگاریم همون اول گفتم من احترام پدر مادرت رو همه جوره نگه میدارم تو هم حق نداری به من یا خانواده ام حتی یه تو بگی

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟