2777
2789
عنوان

با اینکه ازدواج کردم مامانم بخاطر بچه تنهام نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 48 پست
حتما یه جوری رفتار کردی که مادرت اینقدر نگرانه

نه اتفاقا

مثلا فقط یبار قندم افتاد گفتم حالم بده مامانمم از شدت استرس که من طوریم نشه حالش بد شد دیگه بابام زنگ زد عمم بیاد حواسش به مامانم باشه

الان من موندم چجوری زایمان کنم مامانم از نگرانی تو اون ساعت میمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جوری پیش بره دلسوزی مامانت باعث میشه همسرت ب فنا بره

دقیقا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شاید در ظاهر کار مادرتون محبت باشه اما در واقع اصلا قابل قبول نیست و شما زندگی نرمالی رو تجربه نمی ک ...

بزرگترین ظلمو داره درحقشون میکنه  

الان فک میکنن محبته

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همین جوری پیش بره دلسوزی مامانت باعث میشه همسرت ب فنا بره

اخه مامان همسرمم همینجوریه 

اونم دقیقا مثل مامانمه 

من لکه بینی داشتم زودی خودش رو رسوند پیشم با اینکه خونشون دوره

و دوتاشون مراقبم بودن هرچند چیز خاصی نبود

بزرگترین ظلمو داره درحقشون میکنه الان فک میکنن محبته

بله دقیقا یعنی چی که مدام تحت نظر یکی باشی

کسی که توان مدیریت و اداره زندگی خودش رو نداره یعنی آمادگی ازدواج رو نداره و نباید وارد زندگی مشترکی بشه که تحت اختیار یکی دیگه هست حتی اگر اون فرد مادر باشه و حتی اگر محبتش زیاد باشه

ب نظرم اگ بارداری سختی نداری از مامانت تشکر کن و آخر هفته برگرد با همسرت برو خونتون

و بهش بگو  بزرگ شدی و مسئولیت بچه و زندگیو قبول کردی ک ازدواج کردی

هزینه هارو هم نذار بده 

وظیفه شوهرته و ب مرور بد عادت میشه همسرت

درمورد مشهدم بگو شوهرم دوست داره ۳ تایی بریم انشالله دفعه دیگ باهم میریم

ب نظرم اگ بارداری سختی نداری از مامانت تشکر کن و آخر هفته برگرد با همسرت برو خونتونو بهش بگو بزرگ ش ...

چندبار خواستم برم جلوم رو گرفت گفت حق نداری بری و با شوهرمم صحبت کرد منو نبره

میگه بری اونجا چیزی نمیخوری و برات اتفاقی میفته 

منم شش ماه بارداریمو خونه مامانم هستم با چهار پنج ساعت فاصله با خونه خودم

ولی هزینه دکتر اینا رو خودم میدم هر ماهی هم برای خونه مامانم و خوراکی خودم تا 13 . 15 میلیون هزینه میکنم. که راحت باشم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

شما فکر کنم سنت کمه و دانشجویی اصلا الان موقع بچه آوردنت نبوده میخای بچه رو بذاری پیش مامانت بری پی درست 

و کلا چقدر عجیبید رفتار مامانت، واینکه هزینه آزمایش و سونوت رو مامانت میده😕