2777
2789
عنوان

با اینکه ازدواج کردم مامانم بخاطر بچه تنهام نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 48 پست
چندبار خواستم برم جلوم رو گرفت گفت حق نداری بری و با شوهرمم صحبت کرد منو نبرهمیگه بری اونجا چیزی نمی ...

من جات بودم حتما حتما برمیگشتم خونم 

اگ بارداریت شرایط خاصی داره ک بمون اما اگ مشکلی نداری برگرد

زحمت مادرتم یجوری جبران کن بعد

اما تا این حد کنترل کردن زندگی خصوصی شما توسط مامانتون اصلا جالب نیست

دوستی خاله خرسه ست

میخواستی بچه رو پرت کنی خونه مامانت بری دانشگاه چرا بچه اوردی

اون بچه چه گناهی داره

مامانت اگر دلسوزت بود به جای سرویس دادن زیادی دخترش را با عرضه بارمیاورد تا نیاز نباشه اینجوری کنه

بارداری مگه بیماریه که از الان تکون نمیخوری افتادی یه جا... 

اتفاقا اینجوری بدتر سختت میشه بعد زایمان... 

پاشو جمع کن خودتو برو خونه زندگیتو عادی ادامه بده بچه هم دنیا اومد فقط درحد ضرورت بذار خونه مادرت... 

لذت مادری و بارداری و نوزادی بچه ات رو ببر

پس فردا تو تربیتشم چنان دخالت میکنه یه بچه دوتربیتی میسازید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فکر کنم سنت کمه و دانشجویی اصلا الان موقع بچه آوردنت نبوده میخای بچه رو بذاری پیش مامانت بری پی ...

عزیزم من اگه بخوام بذارم بعد درسم بچه دار بشم ۱۵ سال دیگه باید صبر کنم که سنم بالاست و عوارض زیاده و بعدشم همین شرایط...

پس منی که همیشه درس دارم الان که سنم کمه بهترین موقعیت برای بچه

اول از همه تبریک میگم بابت مادر شدنت اما اصلا درست نیس همسرت رو رها میکنی و میری چجوری جرات داری؟! خیلیا رو دیدم با همین بیخیالی و در اوج ناباوری زندگیشونو از دست دادن شما یه خانوم متاهلی اولویت اولت زندگی خودته راستش من نتونستم درک کنم این حجم از وابستگی رو