2777
2789
عنوان

با اینکه ازدواج کردم مامانم بخاطر بچه تنهام نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلشو نشکن فرصت زیاده برا تنهایی رفتن ، مامانه دلش میشکنه زندگیت خراب میشه ، تا خودش تمایل داره بزار کمک کنه ، خیلی از ماها باید التماس کنیم مامان دوساعت بچمون رو نگه دار بخوابیم یا بریم خرید تو خودت داری کمک دنبال دک‌کردنش نباش

بمیرم برا مامانت

مادرش بیش از حد داره وسواس بخرج میده

قطعا وسواس داره

چون اصلا این همه حساسیت طبیعی نیست

خودم وسواسیم و همیشه نگراننن

و میدونم اطرافیان چقدر زجر میکشن 

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خب اینجوری ک موقع دانشگاه و زایمان بچتو بگیره فقط میشه خدمتکارت ن مامان

یا خودت مسئولیت همه چی بچتو ب عهده بگیر حالا ب جز اوایل زایمان ک سختته 

یا باید همه جوره مامانتو تحمل کنی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من مامانم ۵ ماه ازم مراقبت کرد خیلی تهوع داشتم وقتی بچم ۶ ماهش بود بردمش با هزینه خودم و همسرم کیش 

همه بازیا و بخاطرش بهترین جاها رفتیم 

بهترین بهترین سفر عمرم بود 

وا پناه برخدا چنین مامانی ندیده بودم

چرا مامان من برای خواهرم اینجوری بود اخر خواهرم از شوهرش جدا شد الان با مامانمو بچش ۳ تایی میگذرونن

برا من ی سرم نزد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نمیشه به یکی بگی تمام زحمتا و سختیامو به دوش بکش هزینه هامم بده ولی موقع خوشی و تفریح نمیشناسمت 

کار مامانت اشتباهه دیگه اینقدرم نباید دلسوزی کنه ولی تو هم ببخشید خیلی پررویی

بهش بگو دلم نمیاد شوهرم تنها باشه بیا یکی دوماهم بریم خونه ما مشهدم بگو دوست دارم سه نفره شدبم با بچم بریم مشهد اگر گقت نه نمیتونی و... با خنده شوخی بگو وا مامان درسته بچه اولم میشه ولی از پسش بر میام نگران نباش و... شوخی طور بگو ک دلخور نشه بالاخره مادره ولی خیلی حساسه طفلک

خدایی خودت و همسرت قدردان این مادر باشید و احترامش را حفظ کنید کسی که از پول و وقتش واسه کسی مایه بذ ...

بزرگترین اشتباهو داره میکنه مادرش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️