2777
2789

منظورم از این لحاظ که من باردارم ۲۹ هفته

بعد الان حدود دوماهه منو آورده خونه ی خودش نمیذاره برم خونه ی خودم (چهارساعت فاصله) و این تدم هم نذاشت برم دانشگاهم فقط همسرم آخر هفته ها میاد پیشم اینجا

از سر جامم نمیذاره بلند بشم یا جایی برم بگردم میگه تو ضعیفی ، ممکنه برای بچه اتفاقی بیفته

خودش همه جوره حواسش بهم هست هزیته سونو و دارودکتر و ... رو هم خودش میده

بعد قراره بچه به دنیا بیاد بذارم پیش مامانم خودم درگیر درسم بشم و فقط بهش سر بزنم

من خیلی دوست دارم بچم دوماهه شد با همسرم بریم مشهد

ولی مامانم میگه منم باهاتون میام تو بلد تیستی از بچه مراقبت کنی اتفاقی براش میفته...

اما من میخوام خودمون سه تا فقط باشیم

چیکار کنم و چجوری بهش بگم؟!

وا پناه برخدا چنین مامانی ندیده بودم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وسواسیه😕🙄

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

عزیزم موقع مراقبت و کردن و خرجی دادن و نگه داری کردن 

مامان خوبه 

موقع سفر رفتن اه اه ،پیف پیف 

هرچند بنظرم مادرتون اشتباه میکنن تا این حد دارن بهتون سرویس میدن 

باید بزارن رو پا خودتون باشین تا قدر عافیت بدونید

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋