2777
2789
عنوان

الانه که سکته کنممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 51 پست
تو تنها نیستی که عشقم من از مرد بچه ننه بی عرضه جدا شدم .. الان ازدواج کردم بهترین لحظات زندگیمه ..ح ...

شوهرت تونسته با این موضوع کنار بیاد ؟؟؟یاد آوری گذشته تو نمیکنه ؟؟؟

😭😭😭ای خدا قلبم داره متلاشی میشه

سخته ولی از غم و دردی که الان داری تحمل  میکنی کمتره درک میکنم حتی الان ممکنه خانوادتم باعث تاراحتیت شن اما بدون هیچکس و هبچیز از روان و ارامش خودت مهمتر نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون جمله اخرت خوبه برو طلاق بگیر خودت رو نجات بده وگرنه تااخر عمر جای زن و مرد عوض میشه باید ناز اقا رو بکشی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

به مردم چیکارد داری به خدا کار داشته باش .کاری کن پیش خدا رو سفید باشی.

آخه من سعی کردم بنده خوبی باشم 

همش به خدا میگم مگه من چیکار کرده بودم که این بلا داره سر من میاد 

همون جمله اخرت خوبه برو طلاق بگیر خودت رو نجات بده وگرنه تااخر عمر جای زن و مرد عوض میشه باید ناز اق ...

😭😭😭💔💔بدم میاد از این که هرجا اسم من بیاد بگن یه بار طلاق گرفته نگاه هیچکس به من مثل قدیم نمیشه اگه همسر آینده ام با این موضوع کنار نیاد چی اگه همیشه تنها بمونم چی آینده ام چییییییی

آخه من سعی کردم بنده خوبی باشم همش به خدا میگم مگه من چیکار کرده بودم که این بلا داره سر من میاد

مگه حتما باید کاری کنی که خدا دوست داشته باشه امتحانت کنه؟

هیچ وقت نگو چرا بگو خدایااا حکمتتو شکر.

تسلیم حکمت خدا باش.

😭😭😭💔💔بدم میاد از این که هرجا اسم من بیاد بگن یه بار طلاق گرفته نگاه هیچکس به من مثل قدیم نمیشه ...

عقد کرده اید یا صرفا نامزدیه؟ بعدم چرا باید بخاطر حرف مردم زندگی خودتو خراب کن گور بابای حرف مردم دختر میخوای بخاطر حرف مردم تااخر عمرت اذیت بشی؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

ریشاش انقد تستوسترون پایینی داره اصلا ته ریش نداره یارو اصلا صداش بم نیست 😑💔

مال ما که پر ریش و پشمه هم‌قهر میکنه

ولی چون زیر یه سقفیم بیشتر از ۱۰-۱۵ روز نشده

درکت میکنم

ببین حتی اگه تو درست بشی مهربون بشی

بازم بهونه قهرو پیدا میکنه

من‌الان یکم لحنم بد بشه به پرنسسم برمیخوره

حالمو از هرچی مرده بهم زده

من دوتا بچه دارم گیرم تو نکن

همین الان تکلیفتو روشن کن

ای خدا چرا چرا چرا باید طلاق توی سرنوشت من می‌بود آخه به کی بدی کرده بودم مگه 😭😭

مگه من بدی کرده بودم که طلاق تو سرنوشتم بود ‍‍؟؟ هیچکس دوست نداره طلاق رو اما جدایی خیلی بهتر از سوختن و تحمل کردن یک آدم بی شعور احمق عوضیه 

شوهرت تونسته با این موضوع کنار بیاد ؟؟؟یاد آوری گذشته تو نمیکنه ؟؟؟

اصلا حتی یکبار راجبش صحبت نمیکنه ..اوایل من از گذشته میگفتم تازه ،  ناراحت میشد می‌گفت اصلا نگو .

گذشته برا گذشته اس الان منم تویی . 

😭😭😭💔💔بدم میاد از این که هرجا اسم من بیاد بگن یه بار طلاق گرفته نگاه هیچکس به من مثل قدیم نمیشه ...

،این فکرای منفی رو از خودت دور کنی با این فکرت اصلا نمیتونی جدا شی ‌‌

یکی از اقوام ما شب عروسی دخترش میبینه دامادش ی سیلی زد تو گوش دخترش ، بخاطر آبرو و حرف مردم هیچی نگفت چندسال بعد دخترش با ی بچه جدا شد خب اگه این مادر بی شعور همون شب دست دخترشو می‌گرفت اسیر ی بچه نمیشد بعد جدا شه..