2777
2789
عنوان

الانه که سکته کنممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 51 پست
یبار برای همیشه باهاش محکم حرف بزن چجوری میتونه نادیدت بگیره این واقن جیز خوبی نیس

😭😭😭😭😭😭از همینه که سلول سلول بدنم از هم می‌پاشه 

مثلاً عقد مون سنتی نبود عاشقانه بودددددد 

یکی که سنتی باهم ازدواج میکردیم هم این بلاهارو سرم نمی‌اورد از اینه که دارم میمیرممممم

پس خودتو نجات بده دیگه .هیچ راهی نذاشته حتما یا دلش باهات نیست یا خودش دوستت نداره یا کسی دیگه رو دو ...

خوب منم می‌دونم 

می‌دونم باید جدا شم 

ولی کاش این اتفاق جزو اتفاق های زندگی من نمیشد 

هرچی باشه طلاق خوب بده ، اسم اون یارو همیشه رومه همیشه نگاه همه به من یکجور بدههههه😭😭😭😭💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشوپس فردا با بچه میخواا قهر کنه بره

خوب منم می‌دونم 

می‌دونم باید جدا شم 

ولی کاش این اتفاق جزو اتفاق های زندگی من نمیشد 

هرچی باشه طلاق خوب بده ، اسم اون یارو همیشه رومه همیشه نگاه همه به من یکجور بدههههه😭😭😭😭💔💔

خوب منم می‌دونم می‌دونم باید جدا شم ولی کاش این اتفاق جزو اتفاق های زندگی من نمیشد هرچی باشه طلاق خو ...

شوهر منم مثل تو بود

همش قهر

همش من کوتاه میومدم

ب امید اینکه درست میشه ادامه دادم و دوتام بچه داشتیم

درست نشد

ذاتشون اینا اینجوریه درست نشد

اخر با دوتا بچه جدا شدم

گور پدر مردم و حرف مردم

جمعش کن

تورو سننه قربونت برم!!!!

این مرد برات تکیه گاه نمیشه

جدا شد

آره طلاق سخته 

ولی مطمئن باش بعد از هر سختی آسونیه

لیاقتت بیشتر از اینه که بخوای منت یه نرخرو بکشی

از ریشاش خجالت نمیکشه؟

اونی که باید ناز کنه تویی اونی که باید منت بکشه اونه

از طریق پدرت جدی موضوع رو حل کن

و با اعتماد به نفس کامل بگو اگه تکرار بشه طلاقه

بجنگم براااااشششش؟؟؟؟اون عقب وایسته دست به سینه نگاه من کنه همه درارو به روم بسته هیچ قلقی نداره هیچ ...

نجنگ الکی بخدا بهترین راه خلاصی جدایی ..من تجربه کردم جنگیدن فقط حالتو بدتر می‌کنه در برابر اینجور آدم ، فقط جدا هر چند سخت .می ارزه

شوهر منم مثل تو بودهمش قهرهمش من کوتاه میومدمب امید اینکه درست میشه ادامه دادم و دوتام بچه داشتیمدرس ...

حالت چطور شد بعدش 

ای وای بمیرم برات 

می‌دونم می‌دونم باید جدا شم ولی کاش طلاق جزوی از سرنوشت من نمیبود

این مرد برات تکیه گاه نمیشهجدا شدآره طلاق سخته ولی مطمئن باش بعد از هر سختی آسونیهلیاقتت بیشتر از ای ...

ریشاش 

انقد تستوسترون پایینی داره اصلا ته ریش نداره یارو اصلا صداش بم نیست 😑💔

خوب منم می‌دونم می‌دونم باید جدا شم ولی کاش این اتفاق جزو اتفاق های زندگی من نمیشد هرچی باشه طلاق خو ...

تو تنها نیستی که عشقم من از مرد بچه ننه بی عرضه جدا شدم .. الان ازدواج کردم بهترین لحظات زندگیمه ..حق ما ساختن و سوختن نیست ..آدم اومده بدنیا لذت ببره ازدواج میکنیم که بیشتر لذت ببریم .. فقط و فقط جدا شو 

حالت چطور شد بعدش ای وای بمیرم برات می‌دونم می‌دونم باید جدا شم ولی کاش طلاق جزوی از سرنوشت من نمیبو ...

حالم طبیعیه خب اول بد بود حالم

ناراحت بودم

بعدش باز ازدواج کردم تازه فهمیدم زندگی یعنی چی مرد خوب چجوریه خوشبخت بودن چجوریه 

فک نکن ک زندگیت بعد طلاق تموم میشه

نه 

خدا هدجور بخواد میچینه

تورو سننه قربونت برم!!!!
نجنگ الکی بخدا بهترین راه خلاصی جدایی ..من تجربه کردم جنگیدن فقط حالتو بدتر می‌کنه در برابر اینجور آ ...

ای خدا چرا چرا چرا باید طلاق توی سرنوشت من می‌بود آخه به کی بدی کرده بودم مگه 😭😭