دیگه مادرشه
اگر واقنی به اساس زندگی مشترکت صدمه میزنه ( ایشون یا هر کس دیگه یی )
هر روز دعای معراج بخون ( دعای علقمه هم خوبه ، ترجمه ی ۲ دعا شببه همن ) ، فارسیشو بخون نمیخواد عربی بخونی ، من رفتم پیش یه روحانی چنتا استخاره گرفتم که ایشون غالبا استخاره هاش درست درمیاد یکی از استخاره هام نیت کردم :
تو دلم نیت کردم میشه ادعیه ی شرعی رو به فارسی خوند : جواب : خوبه برو دنبالش
تو دلم نیت کردم میشه قرآن رو به فارسی خوند : جواب : خوبه برو دنبالش
میشه ادعیه ی شرعی ( اونایی که مشهورن و از جانب خداس مثل دعای معراج ، دعای علقمه و ... ) : میشه در ناپاکی خوند : بیفایدس باطن خراب زحمتت بیجا ( صوتش رو گوش بدیم وقتی غسل به گردن داری )
میشه قرآن رو وقتی غسل به گردن داریم خوند : بیفایدس باطن خراب زحمتت بیجا ( ینی صوتش رو گوش بدیم وقتی غسل به گردن داریم (( خواندن هر یک از آیاتی که سجده ی واجب دارن و سورها هاش برای کسی که غسل به گردنش هست حرامه )
امروز روز قمر در عقرب تا فردا ساعت ۱۴ و خورده یی ( ینی اولین روز که میخوای سروع کنی روز نحس نباشه تا کارت موفقیت آمیز باشه )
از بعدش شروع کن : دعای معراج رو ( و یا دعای علقمه
علقمه فرمولش اینطوریه : ۷ روز اول : زیارت عاشورا بعد بلافصله دعای علقمه ( در صورت تمایل بعد از زیارت عاشورا ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین میخونن ( ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله ) بعد بلافاصله دعای علقمه ،،، از هفتهدی دوم به بعد فقط،علقمه ی خالی : اصلا میتونی هم علقمه بخونی هم معراج