2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج هم سخته اسون که نیست

خیلیا شرایط ازدواج دارن ولی باز زیر بار نمیرن. 

الان پسر خالم خونه داره ماشین داره مغازه داره درامد خوب داره باز ازدواج نمیکنه عیاشی هم یه حدی داره. 

از وقتی یه عده دختر و پسر دنباله‌رو غربی‌ها شدن و به دوستی و روابط آزاد و ازدواج سفید و بی بند و بار ...

تو شرق اینطور نیست روسیه گل و بلبله ؟ چین و روسیه کمونیستن 

کاربر اقام 

ن ربطی ب سن داره ن ب ربطی ب نبود پسر 

تجربه دیگران ثابت کرده زندگی مشترک توش خیانت دروغ تهمت زدن زن دخالت دیگران فساد باعث جدایی تفرقه شده

اکثر پسرا و دخترا ازهمه این مسائل میترسن پسرا و دخترا خوب دارن میسوزن چون اعتمادی نیس

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

والا من هر چی میبینم زیر ۲۰سال ازدواج کرده بعضیارم می بینم ازدواج کرده گوشت تنم میریزه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

تو شرق اینطور نیست روسیه گل و بلبله ؟ چین و روسیه کمونیستن

چه ربطی داره

به چه چیزایی گیر میدید

کلا منظورم فرهنگ بیگانه بود 

نه فرهنگ ایرانی-اسلامی که توش تعهد و خانواده نقش مهمی داره

تنها هدف پسرا از ازدواج رفع نیاز جنسیه؟

تنها هدف نه

ولی مهمترینش همینه به نظرم

طرف میگه وقتی هر آن اراده کنم دختر ریخته دور و برم، چه کاریه برم زیر بار خرج و مخارج زندگی و زن و بچه و تعهد و محدودیت و...

تنها هدف پسرا از ازدواج رفع نیاز جنسیه؟

بیخیال اینا تکلیفشون معلوم بود آخرش یکیشون گفت 

قدیما طرف نمیفهمید عیب زنش چیه چون بهترشو ندیده بود

مشکل اینا توجیه شوهرای هولشونه و انداختن به گردن زنای دیگه تمام مشکلات جامعه رو اینهمه گرونی رو نمیبیننن فقط چشمشون

جلو پاشونو میبینه اگه فسادیم باشه بخاطر همین فقر جامعه ست

وگرنه کی دلش نمیخواد یه زندگی نرمال داشته باشه

منظورم زندگی نرماله نه زندگی داغونی که واسه زن و بچت حسرت بسازی