2777
2789
عه پس اگه اینجوریه اصلا طلا نده بهش معلومه داره الکی وعده میده طلاهارو از دستت دربیاره

خانوادشم خیلی مقصرن بهش یاد دادن بفروشه فلان مارو بکنه من گفتم نمیفرپشم گفت مامانت یاد داده گفتم مثل تو بچه ننه نیستم گفتم مامان توام یاد داده بیایی طلاهای منو بفروشی چند روزه هیلی بهم ریختم سر این موضوع دعوان شده مجبوری یکم حرف میزنم باهاش ی موقع کارش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشاوره برو فکر کن همسرت با وجود بداخلاقیات اینهمه باهات خوبه اگه باهاش مهربون باشی چقدر بهتر م ...

مشاوره رو قبول ندارم🫣دارم کارمیکنم رویخودم امیدوارم یکم بهترشم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
افرررین واقعا افرین ولی من با اخلاقم ریدم

آخه عزیزم می‌دونی وقتی یکی بد اخلاق باشه آدم تا یه مدت مدارا می‌کنه چون دوسش داره بعد دیگه فقط تحمل می‌کنه 

به این فکر ک همسرت کنار تو آروم باشه چقدر خوبه 

اره فرش زیر پام رو هم میفروشم براش ولی هرکسی باید به زندگی خودش نگاه کنه همسر من ارزش این کارو داره ممکنه یه مرد دیگه اینطوری نباشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دیگه چیکار کنم خواهر الان مونده بود بالای ۴تومن بود💔

عزیزم الان کلا شرایط اقتصادی و مالی خیلی بده آدم ن دلش میاد بفروشه طلارو با این گرونی هم سخت میشه خرید ولی بعضی وقتا چاره ای نیست چون زندگی مشترکه آدم نمیتونه ببینه طرفش توی فشار باشه 

آخه عزیزم می‌دونی وقتی یکی بد اخلاق باشه آدم تا یه مدت مدارا می‌کنه چون دوسش داره بعد دیگه فقط تحمل ...

اخ اره دقیقاااا بخدا حق گفتی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️