2777
2789
معلومه آدم نمک نشناسیه برا همچین کسی نباید فداکاری کنی تو فشار بمونه همون بهتره

اره اونموقع سرمایه داشت کمتر کار میکرد سرمایشو همون دوستهای مفت خورش خوردن براشون جونشو میداد الان دیگه سرمایه نداره صبح تا شب سرکاره میگه خسته میشم میگم کار کن برات خوبه جونش در بیاد بچه کوچیک هم داریم براش همش خرج میتراشم از اول گفتم شیرخشکش رو باید خارجی بگیری از همون بدوتولد خارجی گرفته تا الان که شده قوطی ۱۹۰۰ چشمش کور هرکی طاووس خواهد جور هندوستان کشد 

حلقه ازدواجمم فروختم براش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر یوقت گولش رو نخوری بگه بیا بریم یکجا دیگه خونه بگیریم بفروشیم اینو اگرم یکروز خواستید چن ...

خونرو احتمالا عوض کنیم ولی باید به اسمم بزنه چون من نصف پول خونرو دادم هم با طلا هم پول دیگه

حتما خیلی همسر خوبیه این کارو براش میکنید

منم هرچه طلاخریدم توچندمرحله بهش دادم برای خریدخوپه زمین ماشین و....

ناراحت نیستم 

امااواخر مشکلی پیش اومد که ازش رنجیدم همین مسایل مالی و....

گفتم دیگه بهش نمیدم 

کلا هم یک زمین ارزون به اسم منه 

الان رفته ثبت نام کرده ایران خودرو هردوتامونو دربیاد روی پول طلاهام باز حساب بازکرده 

منم دارم دعا می کنم اسممون درنیاد اصلا😂

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آره عزیزم چرا نه من نزدیک به بیست بار طلامو فروختم در عوض اونم برام چند برابر خریده زناشویی یعنی یک روح در دو بدن زن و شوهر باید به قول همسرم دوست باشن باهم رفیق باشن شریک باشند 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)