2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 38993 بازدید | 663 پست
اخه گفته هر اقدامی کنی از خونه میندازمت بیرون میگم پلیس خبر میکنم میگه بکن قانون ایران طرف ماست هر ک ...

قانون فقط مدرک 

بگه شما زنگ بزن پلیس مدرک از اذیتاش داشته باش 

حق طلاقت بگیر نفقه و مهریه هم بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان خیلی برات ناراحتم

فقط یه توصیه دارم ، ‌زود تصمیم نگیر

حالا که همچین غلطی کرده، الان بری یا چند ماه دیگه فرقی نداره

اما تو این فرصت میتونی یکم‌ به خودت مسلط بشی و‌تصمیم درست بگیری

از این ستون به اون ستون فرجه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اره قصدم رفتنه خودشم گفته بگیر بفروش تا آخر همین هفته وقت داری اما برای سمسار زنگ زدم چند جا میگفتن ...

تو اشتباه میکنی میخای بری کجا چیکار بی سرپناه بازم سرشکسته میشی دلتنگ بچه هات میشی شوهرتم می‌ره کلی شکایت می‌کنه که نخواد بهت نفقه و مهریه بده چون تو ترک منزل داشتی عدم تمکین داشتی قانونم پشتشه بچه ها هم میگن بعدم بخای بچه هاتو ببینی میگن صلاحیت ندارن دلت لک میزنع‌ ببینمشون نمیزاره. بمون بمون خودتو با بچه هات سر گرم کن اومد خونه فک کن وجود نداره اگر خرجی نمی‌ده شکایت کن توسری خور و مظلوم نباش حق بچه هاتو بگیر ازش خودت چقدر تحصیلات داری نصبت به همون بهتر نفقه تعلق میگیره خسته نباش جنگجو باش اگر بری تو شکست خورده ای فقط همینو بگم اینکارو اصلا نکن خودت و بچه هاتو باهم خوشبخت کن

نمیگه چرا شبا دیر میاد ؟ازش علتشو پرسیدی ؟

قبلا که نمی‌دونستم خیانت می‌کنه می‌گفت با دوستامم 

بعدم که فهمیدم می‌گفت آخه کدوم دختری تا این وقت شب بیرونه 

بعدم که انقد دعوامون زیاد شد گفت صیغه کردم که البته باز اینو رد کرد گفت چون علاقه داشتی همچین چیزی ازم بشنوی اینطور گفتم 

اسم دختره رو تو گوشیش دیدم میگه همکارمه 

بعد جالبه با همکارش درباره رابطه جنسی و همچین حرف میزنه

بدبختی اینه گوشیشو که اصلا نمیتونی دست بزنی حمومک می‌ره قایم می‌کنه نمیتونمم که تعقیبش کنم

تو نمیتونی ب دوستی رفیقی کسی دیگ بگو برات تعقیبش کنه بعد اون زنه رو گیر بیار تهدیدش کن بگو اگ از زندگیم نری میام پیش خانوادت. بگو ازت عکس دارم و...شکایت میکنم ازت

۷ سال خواننده خاموش بودم
میدونم خیانت چیزی نیست ک از یادت بره همیشه زخمش هست .من با اینکه رابطه نداشتن ولی هنوزم شبا قبل خواب ...

باز فکر کن اگه خدایی نکرده رابطه داشت چه حالی میشدی 

پس حق بده نتونم بمونم حتی با وجود بچه هام که خدایی جز من کسیو ندارن چون باباشون عیاش تر از این حرفاست

اسی دقیقا یکی مثل شماتوی اقوام مابودتوخونت بمون خودتووبچه هاتوآواره نکن اولین کارخوبی که میتونی انجام بدی بحث ودعواتوتموم کن نتیجه ای نداره میگی تودلت دوسش داری قبول امااینم قبول کن الان اون کلاحواسش جای دیگه پس براخودت حال بدوافسردگی وبیماری های دیگه درست نکن ازشرایط میتونی استفاده کنی کار درمنزل پیداکن تابچت بزرگتربشه مشاجره نکن که بدترلج کنه هزینه هم نکنه آروم ترباش

اره این خیلی سخته .خدا کمکت کنه گذشت زمان باعث میشه دردت اروم تر بشه .انشالله ک شوهرت برگرده و زندگی ...

اون برنمی‌گرده اون بمن حرفای خیلی زشتی زده در حالی که هر چی نباشه من زنشم 

برگشته منو حواله این مردو اون مرد کرده که اگه زیر کسی ببینمت عین خیالم نیست گفته اگه احیانا کسیو نداری بگو برات جور کنم خودمم میشینم نگاتون میکنم😔 

اگه پاتو بزاری بیرون بهت تهمت میزنه ممکنه از حق و حقوق قانونیت محروم شی توباید قبول کنی بایه اشغال طرفی نشین ناراحتی کن چرا به یکی دست میزنه فقط منفعت طلبانه فکر کن میدونم به محبت احتیاج داری ولی خودتو زور کن که بایه اشغال طرفی به خودت بگو یکی دیگه داره عشقو حال میکنه غصشو من بخورم چرا؟

نمیدونم چقدر سختی رو داری تحمل میکنی که به این جا رسیدی اما اینو بدون بچه ها فقط شما رو دارن...تنهاش ...

انشالله هیچکس یذرره از همین سختی که من کشیدم رو نچشه بخدا من مرده ام درونم مرده ست دلم میخواد برم جایی و فراموشی بگیرم و دوباره از نو زندگی کنم بدون هیچ یاد آوری 

قبلا که نمی‌دونستم خیانت می‌کنه می‌گفت با دوستامم بعدم که فهمیدم می‌گفت آخه کدوم دختری تا این وقت شب ...

اسی عزیزم 

من سالها پیش تو موقعیت تو بودم 

پسرم ۶ساله و دخترم ۱ ساله که بود که فهمیدم .

پس از سر تجربه دارم بهت میگم 

منم اشتباه رفتار کردم و خودمو اول از دست دادم و بعدم قدم های اشتباه بعدی و .... 

تو نکن تو از تجربه های بقیه استفاده کن خودت تجربه نکن 

اول برو روانپزشک و حتما قرص مصرف کن 

روانشناس و ... رو ول کن 

و همه کارات در سکوت باشه و تمام 

قدم اول خیلی مهمه روانپزشک 

تورو خدا گارد نگیر و حتما این کار و انجام بده 

بعد هم به کل نادیده بگیرش 

و تمرکزت اول رو خودت و بعد بچه ها باشه و تمام

کارای خونه ورزش و پیاده روی کتاب و دوش گرفتن لباس تمیز و مرتب 

و با شوهره فقط سلام خداحافظ

گریه خواهش تمنا ممنوع اکیدا ممنوع

روزایی که هست فقط نهار شام 

اونم خودت و بچه ها بخور فقط واسش نگه دار و گرم کن 

و سکوت کامل 

تو این مدت سعی کن پول جمع کنی و مهارت کسب کنی 

بعد که بچه ها بزرگ شدن بتونی بری سرکار 

و شوهرت میگی معتاد هست پس واقعا ازش بگذر 

و بهتر که بره

فعلا تا سرپناهی داری 

بمون و واسه اینده خودت و بچه هات تلاش کن

میدونم توو این شرایط واقعا سخته ولی به زورم شده پاشو و ادامه بده

قدم اول روانپزشک لااقل یه ماه طول میکشه قرص ها اثر کنه 

تو این یک ماه خودتو مجبور کن کتاب بخون و ورزش کوتاهی داشته باش 

بعد هم قدم های بعدی رو بردار 

و اصلا نفهمه قرص میخوری 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤