تایچیزی میشه اینومیکوبن توسرم که قبل نامزدی باهم دست بودین وحرف میزدین پشت بندشم میگن شوهرت یکی دیگرو میخواست که یعنی توخودتوبهش چسبوندی امروز سریچیزی باجاریم بحثم شد حالا شوهرهمین جاریمم دستانش سرزبون همه بوده که یکی دیگرو دوس داشته بعد به من میگه توبهش گفتی بیادبگیرتت وباهاش حرف میزدی وگرنه به من میگفت یکی دیگرو میخام منم گفتم خوب کاری میکردم قراربود شوهرم بشه باشوهرتوکه حرف نزدم که گفت اون موقع نبود حالم ازش بده آشغالو خودش وشوهرش چندساله دارن اذیتم میکنن خداکه میبینه بامن چیکارکردن چرا یکاری نمیکنه جوابشونو بدن فک کنیدروزعقدبرادرشوهرم داشت عقد منو میزدبهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازش فاصله بگیر چرا ارتباط میگیری چقد سطح پایین و چندشه😐شوهرت هیچی نمیگه باید میگفتی ب کوری چشات اومد منو گرفت چارتا بارش میکردی واسه حرف هر آدم کله خری خودتو اذیت کنی ک نابود میشی ولش کن
حرف زدی😐انگار رابطه داشتی اسکل😐تو روستا زندگی میکنید؟؟؟