2777
2789

اجیم سه هفته پیش سزارین چهارم انجام داد خیلی نگرانش بودیم خودشم خیلی استرس داشت

خداروشکر از سه تای قبلی راحت تر بود زود سرپا شد. 

حالا که خدا بهت داده قدر دان باش و ناشکری نکن که خدا قهرش میگیره

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناخواسته باردار شدم افسردگی هم گرفتم داغونم

قشنگم الان بارداری هورمونات بهم ریخته

چند ماه دیگه خوشحالترین ادم زمین میشی بهت قول میدم

یه کم تحمل کن به قسمت خوبش فکر کن

میدونستی موقعیتی که تو داری بزرگترین حسرت و رویای منه

حتی زندگیمم تحت تاثیر قرار داده

شکرگزار باش گلم بخاطر بارداری و تغییر هورمونها حس افسردگی داری

به سلامت بغلش بگیری❤️

اسی جان ناشکری نکن عزیزم

نا شکری نکن که خدایی نکرده بلایی که سر من اومد سر شما نیاد

لطفا بپذیرش

اونم از وجود شماست که میخاد به دنیا بیاد

متوجه ی ناراحتی شما میشه و متاسفانه پسرا خیلی خیلی ضعیفن

لطفا بپذیرش

مادر گل تبریک میگمتوی تاپیک قبلی دیدم نوشتید همسرتون ذوق داره حتی گفته شیر نده بهش،خودم شیر خشک میدم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 😰🥲مگه میشه ی پدر ب بچش بی اعتنایی کنه،امیدوارم م زودتر عاقل بشه و براتون جبران کنه😔

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سزارین سوم داشتم

عاااالی

ترو تمیز

خیلی خوب

نگران نباش خانومی

بپذیر 

غر نزن

البته کاااملا درکت می کنم

من خودم سه تا دارم

الان چند روزه عقب انداختم تو دلم غوغاست 

خدا کمکت می کنه

نگران نباش

با جز و ولز کردن کاری از پیش نمی بری

فقطبچه ت کولیکی میشه دمار خودت در میاد

پس اروووم باش عزیزم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من ناخواسته باردار شدم افسردگی هم گرفتم داغونم

سلام عزیزم خوبی 

من جزء افرادی بودم که تازه بچه از شیر گرفته بودم 

راحت شده بودم و به خیال خودم میخواستم له خودم برسم و از این حرفا  که یه دفعه باردار شدم 

حال من دقیقا عین شما بود  هر روز گریه و ناراحتی و غصه 

اما وسط های بارداری یه جایی یه اتفاقی افتاد که خلاصه من ناشکری کردم و ...  همون لحظه افتادم زمین و زنگ زدم اورژانس و رفتیم بیمارستان و  کم مونده بود بچه رو تخلیه کنن از شکمم.. اما همونجا گفتم خدایا غلط کردم.

الان دخترم انقد نازه انقد نازه انقد شیرین حرف میزنه فقط دوس دارم بشینم نگاه کنم بهش. بخدا راست میگم.

خواهش میکنم گریه هاتو کردی  دیگه  کشش نده. 

همه اینا میگذره.

من خودم داداشم ۱۵ سال از من کوچیکه 

وقتی داشتم عروسی میکردم گفتم  داداشم اصلا به دردم نخورد  منظورم اینبود مثلا بزرگ باشه و برقصه و شاباش و اینا 

خلاصه پسرم به دنیا اومد  منم شاغل بودم باید میرفتم سرکار  . این داداشم انقد قشنگ پسر منو نگه می‌داشت 

حکمت خدا  و آینده ای که خدا برامون درنظر گرفته رو  با فکرایی مثل پوشک و شیر خشک خراب نکنیم.

خواهشا ذوق کن  تا بچه ات باهوش بشه 

توی فامیل ما سه تا بچه از مادرای ۴۰ سال دنیا اومدن ۳ تاشون هم باهوش و نخبه  یکی پزشک شد یکی وکیل 

یکی رفت خارج 

امیدوارم قدمش پر از برکت باشه 

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

ولی من سزارین دومم خیلی راحت تر از اولی بودش،من کلن خوش زخم هستم امیدوارم سومی هم برام راحت باشه

برا متم دومی خیلی  بهتر از اولی و سومی از همه شون بهتر

ان شالله ک بسلامت بارت رو زمین بزاری

منم ۲تا دختر دارم و ۱پسر ک پارسال ب دنیا اومد

از دیدن فیلم و عکس نوزادیش دلم قنج میره😍😍🥰🥰

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

برا متم دومی خیلی بهتر از اولی و سومی از همه شون بهتران شالله ک بسلامت بارت رو زمین بزاریمنم ۲تا دخ ...

چقدر خوب ک پیام دادین ب من من دو هفته دیگه سزارین میشم خیلی استرس داشتم ممنون عزیزم ایشاللع منم مث شما باشم سزارین خوبی داشته باشم ،خیلی خوبه ادم بعد دوتا دختر خدا بهش ی جنس دیگه بده ادم طعم دوتاشونو میچشه ،برام دعا کن عزیزم ممنون

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر خوب ک پیام دادین ب من من دو هفته دیگه سزارین میشم خیلی استرس داشتم ممنون عزیزم ایشاللع منم مث ش ...

هیچ ترسی نداشته باش من زیر عمل ها نفس کم میارم اولی داشتم خفه میشدم دومی بهتر سر سومی هیچ؛  😂 انگار الان جلوچشمم، خداشاهده ۴شنبه ک زایمان کردم روز شنبه ۲ظهر ترخیص شدم. مامانم و برادرزاده هام ک بودن خودم پاشدم برنج دمی بار گذاشتم😅 

بزار گل پسرت دنیا بیاد، ببین خونه ات ی دنیای دیگه میشه😍😍😍 واقعا هم هر میوه طعم خودش رو داره. خدا ب هر کسی ارزوی بچه داره خودش از درگاهش بهش عنایت کنه🤲🏻

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻