2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داغونم حالم اصلا خوب نیست هرروز آرزوی مرگ میکنم هرروز خودمو سرزنش میکنم چرا سقط، نکردم به این روز ...

خب شما که اصلا نمیخواستی جلوگیری میکردی

الان دیگه بارداری ناخواسته واقعا حرف خنده داریه

بیشتر از ۳۰ ساله دیگه کسی ناخواسته بچه دار نمیشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من داغونم حالم اصلا خوب نیست هرروز آرزوی مرگ میکنم هرروز خودمو سرزنش میکنم چرا سقط، نکردم به این روز ...

سلام عزیزم هنوز قبولش نکردی داری چرا داری انقد خودتو عذاب میدهی 

انقد ناشکری نکن گناه داره یه وقت خدایی نکرده چیزی شد پشیمون میشی  منم مثل تو شما شرایط شما رو دارم  بچه سوم رو نمی‌خواستم ولی خدا بهم داد. تازه بچه دوم هم دوسالسه ‌ نمی‌گم سخت نیست افسرده نشدم ‌ ولی سپردم به خدا بیخیالم انگار مثل قبل چیزی نیست فیلم میبینم با دو تای دیگه سرگرمی زمان هم داره میگذره . وگر نه بخوام بهش همش فک کنم که دیوونه شده بودم الان . بیخیال باش انگار که مثل قبل نداری بهش اصلا فک نکن . اونم گناه داره. خدایی نکرده بهت نگفتن که بچت مشکل داره. سالمه خدارو شکر. الان فامیلامون در انتظار بچه ای هست که دو ماه دیگه به دنیا میاد ولی دکترا گفتن  به احتمال زیاد زنده نمونه و خودتم باشه میری . ببین چقدر سخته‌ بگو خدا یا شکرت و بیخیال باش 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آنقدر  غصه نخور دیگه نمی تونی زمان را به عقب برگردانی از خدا بخواه بهت آرامش بده و بچه ات انشالله آروم باشه اذیت نشی، تازه دوتا دخترت هم کمکت می کنند

من دو نفر را می شناسم تقریباً همسن شما هستند سی و هفت سالشونه یکی اش کارمنده و سومین بچه اش را راشهریور بدنیا آورد.

یکی دیگه بچه دومشه اونم تازه مهر بچه اش بدنیا اومد.می خواهم بگن تنها نیستی گاهی پیش میاد ، فقط از خدا بخواه بهت آرامش بده . همه چیز درست میشه 

من ناخواسته باردار شدم افسردگی هم گرفتم داغونم

بعد از بدنیا اومدنش آنقدر زندگیت شاد و پر برکت میشه این به پسر بعد از دو دختره  خسته نمی شی و بلکه بهتر میشه لطفا دوسش داشته باش 🤍بعدا پشیمون میشی که چرا کفر گفتی و نمیخواستیش

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

بسلامتی عزیزم خودت سومی رو میخواستی

عزیزم جلوگیریت چی بود که ناخواسته باردار شدی؟ من امپول سه ماهه میزدم حالا هیچ جا گیر نمیاد دیگه. میخوام آی یو‌دی بزارم میترسم. نمیدونم چکار کنم. الان یک ماهه همش تو وحشتم. خصوصا اینکه شوهرمم درست مواظب نیست. دوتا بچه پشت سر هم دارم 

من ۱۶ سالم بود خواهرم ۷ سالش بود ک مامانم داداشم حامله شد مبارک باشه ولی شیر شب میگن ۶-۷ اول فقط باید بدی بعدش می تونه شب ها بهش شیر ندی دخترات هم مخصوصا بزرگه کمکت می کنن استرس نداشته باش هورمونات بهم ریخته برو پیش مشاوره ورزش بارداری فکر الکی نکن إن شاالله ک خیره حالا ب دنیا بیاد خودت عاشقش میشی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
وای تو رو خدا من بدبخت چکار کنم کاش حال الان من نصیب هیشکی نشه

مراعات بارداریتو میکنم 

وگرنه جوری باهات حرف میزدم ک ناشکری از یادت بره

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

من ناخواسته باردار شدم افسردگی هم گرفتم داغونم

استرس نده به خودت عزیزم

شرایطت دقیقا مثل منه

هیچ فرقی نداشت برای من 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
وای تو رو خدا من بدبخت چکار کنم کاش حال الان من نصیب هیشکی نشه

سلام اسی انشاءالله ک حالت خوب باشه 

خواستم بهت یه چیزی بگم چون تاپیکهای قبلی رو دیدم،خیلی داری ناشکری میکنی خدا بهت لطف کرده پسر داده ک بعدا پشت و پناه خودت و دخترات باشه،عصای دستت توی پیری باشه تو اینقدر داری خودت و خانوادت رو اذیت میکنی،کی گفته سه تا بچه زیاده؟کی تعیین میکنه تا چه سنی باید بچه دار شد ؟از کجا میدونی این لچه همون معجزه خدا برات نباشه؟اینو واقعا میگم اسی بعدا ک بدنیا اومد و بزرگ شد همیشه شرمنده خواهی بود ک چقدر بخاطر اومدنش ناراحت بودی...