2777
2789
وای تو رو خدا من بدبخت چکار کنم کاش حال الان من نصیب هیشکی نشه

سلام عزیزم انشاالله ک ب سلامتی فارغ شده باشید.

خواستم ب عنوان کسی ک ب تازگی بارداری ناخواسته داشتم و سقط کردم ب شما مطلبی بگم.من واقعا شرایطشو نداشتم چون هم سنم بالای ۴۰ هست هم رحمم داغون هست هم سابقه معلولیت زیاد در خانواده داریم.هم دخترم تحت هیچ شرایطی خواهر برادر نمیخواد و تفاوت سنی زیادی داشتن.

شما از کجا میدونی سقط میکردی بازم حال دلت خوب بود؟مطمعنی میتونستی با عذاب وجدانش کنار بیایی؟با تمام عقل و منطقی ک حکم میکنه بر فرض ک باید سقط کرد برای خود بچه هم بهتره اما بازم ادم مشکلات روحی پیدا میکنه و با خودش درگیره ک اگر بود الان این سنی بود الان این شکلی بود.

در هر دو صورت ب مشکل ادم برمیخوره.

حالا ک شما این مسیرو انتخاب کردید دیگه باید فکرهای بیهوده رو بریزید دور .چون الان فرزندان شما،زندگیتون ب ی مادر و همسر شاد و زیبا و قوی و پر انرژی لازم داره.شمایی ک انقدر نگران اینده فرزندانتون هستید پس بهتره از همین الان شروع کنید و پنجره جدیدی رو برای زندگیتون باز کنید و با انرژی ب سمت جلو برید.چون نگرانی شما نه تنها کمکی ب اینده نمیکنه تازه شرایط رو سخت تر میکنه.پس بهترین کار این هست حالا ک این ازمایش الهی رو بپذیرفتید ب سرانجام برسونید تا پیش خدای خودتون و فرزندانتون شرمنده نباشید.حالا ک نگه داشتید وظیفه اتون رو تمام و کمال انجام بدید و از زندگی در کنارشون لذت ببرید.

در پناه حق.

من ناخواسته باردار شدم افسردگی هم گرفتم داغونم

من تاپیک قبلتم خوندم فقط میخوام بگم مامان من ناخواسته باردار شد و چون داماد داشت نوه داشت تا چهار ماه گریه ناله به قول شما کفر و لعنت و افسردگی و حتی اینقدر تلاش برای سقط کرد که دوبار خونریزی شدید گرفت نه تنها سقط نشد بلکه نارس به دنیا اومد و بخواطر تلاشش برای سقط و خونریزیهاش داداشم کم خونی شدید گرفت و حالا همون بچه ای که میخواست سقط کنه و نمیخواستش شده تمام جونش شده دلیل خوشی های مامانم شده شیرین ترین و شیرین زبون ترین ادم خونه مامانم سزارین خیلی سختی داش اونم بخواطر کارایی که خودش تو حاملگی میکرد ولی الان میگه وقدر احمق بودم که میخواستم سقط کنم 

میدونم تو فکر سقط نیستی ولی اینارو گفتم که بدونی اینده خیلی فرق میکنه با حال الانت حال بد تو افسردگی تو باعث میشه رو اون بچه تاثیر بزاره و پشیمونیش برات باقی بمونه حالا مامان من با خونریزی به بچه اسیب زد شما با حال بدت ممکنه روی روحیات بچه تاثیر بزاره 

ازت خواهش میکنم شکرگذار باش مطمئنم روزی میای تاپیک میزنی که چقدر از داشتنش خوشحالی

ببخش اگه طولانی شد

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماه مونده تا تجربه اش کنم اما توکل به خدا استرس نداشته باش میگذرونیم اینم 🤗

بچه سومت رو بارداری؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اسی برو خداتو شکر تنت سالم وپیش بچه هاتی 

داستان من که بگم اونقدر ناراحت کننده هستی خودت شرمنده بچت میشی ایناهم طبیعی عوارض بارداری

من با بیماری لاعلاجم دارم میجنگم وناامید نیستم وطبق نظر پزشک برا بچه دومم باردارم همیشه شاکرم الان باید  خودمو بکشم... این همه ناله وگریه کردنت همش بیخودی خودت اون بچه رو عذاب میدی خودتو عوض کن تا خودت درست نشی مقاوم مشی افکارت بدتر میشه بچه اوردی به هیچ کس اینجا اصلا ربطی ندار 

سلامت باشی عزیزم،من خیلی دوستداشتم پسر داشتنم تجربه کنم دوتا دختر خوشگل داشتم ولی میدونسم شوهرم دیگه ...

مادر گل تبریک میگم

توی تاپیک قبلی دیدم نوشتید همسرتون ذوق داره حتی گفته شیر نده بهش،خودم شیر خشک میدم 

میدونی این همراهی و دل به دل دادن همسرت یعنی چی؟میدونی چقدر میارزه؟؟؟من همسرم از اول بچمو نخواست و گفت سقطش کن ولی من قبول نکردم ... از اول بارداری با بدترین ویار و حال بد و هزاران مشکل منو به حال خودم گذاشت و گفت خودت خواستی به من ربط نداره

الانم حتی بچمو بغل نمیکنه و اعتنایی به من و بچه نداره

الان غرق نعمتی فقط کافیه درست ببینی

نترسونمت ولی به اطلاع برسونم تو سزارین سومم، تا یه هفته دولا دولا راه میرفتم از بس درد داشتمدر صورتی ...

به دکتر هم خیلی ربط داره

دکتر خوب بری حله

من دیدم کسی سزارین  سوم اذیت شد دکترش خوب نبود

سزارین چهارم رفت دکتر خوب...خیلی بهتر از سومی شد

یعنی دردش مثل قبلیا بود من که دومی نابودم کرد

هر چی هم باشه از طبیعی هزار برابر بهتره

شما اگه طبیعی زایمان میکردی اونوقت کلیه ات هم میدادی سزارینت کنن.ندیدی میرن ۴۰_۵۰ ملیون میدن سزارین شن؟

پس با خیال راحت برو عمل شو.

خدایا شکرت

من، تاپیک قبلیتون و دیدم منم دو تا دختر داشتم و سومی  رو ناخواسته یا بهتر بگمـخدا خواسته باردار شدم باور کن تا ۹ ماه تموم کارم شده بود گریه از خودم و همه بدم میومد فکر میکردم سومی بیاد،بدبخترین هستم ، حتی اوایل بارداری به خونریزی افتادم ته دلم خوشحال شدم ولی خدا خواست و دختر سومم سالم و سلامت دنیا اومد😃😃 الان یک سالشه ته تغاری خونمونه عزیز خونمونه جونمه، باور کن هیچ سختی نداره چون دختر بزرگم که ۱۲ سالشه خیلی کمک حالمه مطمئن باش دخترای تو هم کمکت میکنن ، دخترات چند سالشونه