2777
2789
عنوان

یهو ولتون کنه بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 54 پست
الان میره ی دختر دیگ پیدا میکنه ...ک قصد هردوشونم ازدواج نیستخب چیمیشد با من میموند من بهش گفتم تو ب ...

بابا بخدا همشون همینن،همینکه دانشگاه قبول میشن فکر میکنن چین بابا،همه همینن 

خب به درک که رفته ارزش شوداره اعصاب توخوردکنی وقتی نسنجیده به هرکس وناکس تکیه می‌کنی آخرش همین الآنم دیر نشده بیخیال ازنوشروع زندگی کن خودت توخودت توخودت مهمی تولایق بهترینی و بهترین زندگی بهترین فهمیده ترین مرد خودت دست کم نگیرسرقبرکه مرده توش نیست گریه نکن قصه نخورمگه عیب و ایرادی داری مگه خشگل نیستی چرابایدخودت اسیرهمچین آدمی کنی به درک که رفته کات کرده هم پسرهم دخترزیاده غصه خوردن یعنی خ ریت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میره ی دختر دیگ پیدا میکنه ...ک قصد هردوشونم ازدواج نیستخب چیمیشد با من میموند من بهش گفتم تو ب ...

ولش کن .نزار فکر کردن بهش از زندگی دورت کنه ،زندگی تجربه برخورد با آدم‌های مختلف هست .هر آدمی یک ردی تو زندگیه آدم می‌زاره .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

راستش نه

خیلی هارو دیدم که برنامه ریزی کردن و رابطه هیچگونه لطمه ای بهشون نزده و موفق شدن،خیلیا رو دیدم که رابطه بدبختشون کرده،،خب وقتی تمرکز نداشتی،،،،بخدا دوروز دیگع میزد تو سرت میگفت من دانشجو پرستاری ام تو چی؟بخدا مطمعن باش یه روز اینجوری یه منتی میذاشت(پس اصلا خداروشکر کن که فرصت پیشرفت بهت داده)

خیلی هارو دیدم که برنامه ریزی کردن و رابطه هیچگونه لطمه ای بهشون نزده و موفق شدن،خیلیا رو دیدم که را ...

🥲❤️‍🩹آره میتونیم اینجوری هم بهش نگاه کنیم

ولی دلیل جداییمون تو سر اون این بود کدمنو نخواست دیگه..نه درس و کنکور من

🥲❤️‍🩹آره میتونیم اینجوری هم بهش نگاه کنیمولی دلیل جداییمون تو سر اون این بود کدمنو نخواست دیگه..نه ...

داغه هنو،دوروز دیگه می‌فهمه دانشگاه هم اون چیزی نبود که فکر میکرد

اینم دندون قبول میشد اینجوری میکرد🤧

خوبه نشده،لیاقت پرستاری هم نداشته این ادم با این شخصبت،،واقعا یکم شخصیت خوبه،،انگار تا حالا دیگه دکتر پرستار ندیدیم فقط شماها ادمین

داغه هنو،دوروز دیگه می‌فهمه دانشگاه هم اون چیزی نبود که فکر میکرد

آره❤️‍🩹امروز. ن ولی بلاخره سر راه هم قرار میگیریم ..یکاری میکنم حسرت بخوره منو الکی باخت❤️‍🩹یکاری میکنم پشیمون بشه

الان داغم میگیم برگرده قبول میکنم بعدا برگرده دیگ محلشم نمیزارم🥲

خوبه نشده،لیاقت پرستاری هم نداشته این ادم با این شخصبت،،واقعا یکم شخصیت خوبه،،انگار تا حالا دیگه دکت ...

😂😂اره بخدا خدا خر شناخت بهش شاخ نداد لیاقتش همبن بود سرش میخوره ب سنگ ی روزی