2777
2789
عنوان

یهو ولتون کنه بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 54 پست
راستش نه

برو عزیزم درستوبخون دانشگاه بهتر رشته ی بهتر بری 

دانشگاه بری پر پسرهاکا خوب بذار پسر منت تو بکشه نه توکنه بشی چون پسر ازت فراری میشه 

الان خیالش راحته هروقت برگرده قبولش می کنی اشتباه کردی التماسش کردی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

از بس به پسره گفتی اگه بری نمیدونم چیکار کنم و میمیرم و پسره فکر کرد چه گوهی هستم من بابا این کیه از من پایین تره بدرد من نمیخوره حیف من نیست با این بمونم انقدر التماسم میکنه من باید با دختری باشم از خودم بالاتر بهتر و این میشه میره جذب یه دختر پرغرور و معمتد بنفس میشه این چه کار اشتیاهیه آخه. حالا ویس دادی گریه هم کردی وای گند در گندددد من با شوهرم دوست بودم دو سال شش ماه اخر شب و روووووز گریه میکردم بخاطرش انقدر گریه میکردم چشام میشد کاسه خون اما نذاشتم حتی یک قطره اشکمو بفعمه همیشه خودتو بالا بگیر ببین چجوری بیشتر میان سمتت امتحان کن ضرر نداره

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس به پسره گفتی اگه بری نمیدونم چیکار کنم و میمیرم و پسره فکر کرد چه گوهی هستم من بابا این کیه از ...

الان من حالم بده شما هم حس ناکافی بودن و عذاب وجدان بدین🥲خب چیکار کنم دوسش داشتم

از بس به پسره گفتی اگه بری نمیدونم چیکار کنم و میمیرم و پسره فکر کرد چه گوهی هستم من بابا این کیه از ...

اره خودمم حس میکنم چون دانشگاه قبول شده اینجوری فک میکنه ک من ازش پایین ترم چون یبارم گفت همسایه هامون گفتن فلانی(خچدش)خیلی خوشتیپه بره دانشگاه هم همه میان دستش میبوسن

حس میکنم یکیو پیدا کرده بود یا گذاشته بود با خیال راحت بره دانشگاه رل بزنه ب من خیانت نکرده باشه

اره خودمم حس میکنم چون دانشگاه قبول شده اینجوری فک میکنه ک من ازش پایین ترم چون یبارم گفت همسایه هام ...

تو بلد نیستی با پسر چجوری رفتار کنی متاسفانه یه کاری میکنی از چشم میندازی خپدتو تو گوگل بزن راهکار جذب پسر بخون یه ذره یاد بگیری بعدم غرور داشته خودتو بالا بگیره نه اونقدر پر فیس و ادا که هیچکس سمتت نیاد ها نه ولی اینجوری سبک بازی نکن گریه و تو بری میمیرم و بمیری هم نباید این حرفا رو به پسر جماعت. بزنی اون ببین چجوری از زبون در خمسایه از خودش تعریف میکرد توام باید اونجوری باشی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان من حالم بده شما هم حس ناکافی بودن و عذاب وجدان بدین🥲خب چیکار کنم دوسش داشتم

دارم چشمات به رو واقعیت باز میکنم تا تکرار نکنی این اشتیاهات رو