h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 753 عنوان چقدر از نی نی سایت راضی هستین 76 بازدید | 6 پست خود نی نی سایت اینقدر باوقار هست که در این مورد چیزی نمی پرسه .میزان رضایت تون از سایت چقدره .و چرا !چه مزیت هایی براتون داشته .دوست دارین چه چیزی به سایت افزوده بشه ! هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.! دیروز | 05:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goldpaeez عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 4392 من که بعد مدتها امروز اومدم کامنت گزاشتم راستش حوصله ام نمیگیره دیگه حتی کامنت بزارم
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 753 من که بعد مدتها امروز اومدم کامنت گزاشتم راستش حوصله ام نمیگیره دیگه حتی کامنت بزارم دلیل خاصی داره یا همینجوری! هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 753 خوبه می فرمایین از چه جهت! هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
atfe84 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 172 خیلی خوبه هر وقت آدم دلش میگیره اینجا دلداریش میدن محصوصا واسه درد دل کردن عالیه قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 753 خیلی خوبه هر وقت آدم دلش میگیره اینجا دلداریش میدن محصوصا واسه درد دل کردن عالیه درسته. هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!