2777
2789
عنوان

یهو ولتون کنه بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 54 پست
انقد بهش گفتم نرو و اینا..گفت داری حس بدی بهم میدی :))))بخدا ،،،دیگ فک کن

خیلی میفهمتت عزیزدلم...

من طرف خودش رک و راست گفت منو نمیخواسته از اول

گفت دوستم نداره شخصیتمو دوست داره فقط

ولی من نمیخواستم دوستم داشته باشه

و اینوام از قبل میدونستم

اما علی رغم اینهمه تعریفش ازم و اینهمه ویژگی خوب، حتی منو نخواست

خواستن با دوست داشتن متفاوته

دیگه خودت فکر کن...

اونم منی ک ادم حسابگریم

حساب کرده بودم رو این ارتباط

تازه این اواخر بهتر شده بود رفتارش منم فک کردم داره رو خودش کار میکنه ک بهتر بشه و میگفتم چقدر خوبه ارتباطمون عمیقتر شده و همو درک میکنیم

ولی خب تهش وقتی من خواستم تمومش کنم، اونم خیلی راحت تموم کرد و حرفایی زد ک کاش نمیزد...

ولی میدونی ادما اولش متوجه نمیشن چیکار کردن

من و تو الان حالمون بده ولی بعدا اوکی میشیم

و بعدا اونا میفهمن کیو از دست دادن...

Intj- 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم برگرده..رفت دانشگاه الان دروش شلوغ میشه اون ک تنها نمیمونه

برمیگرده من بهت قول میدم ولی یه روزی میادکه تودیگه قوی شدی اسی من عاشق شوهرم بودم یعنی براش میمردم ماازدواج کردیم من باهمه چی کناراومدم خیلی سختی کشیدیم تابهم رسیدیم یهوشوهرم گفت جداشیم ومشکلاتی پیش اومدمن ضجه میزدم که نه طلاق نه وجدایی نه خلاصه جداشدیم یکسال مهرطلاق توشناسنامه ام خورد آبروم توفامیل رفته بودهرروزگریه که خدایا مگه چیکارکردم که طلاق شدنصیبم نه خواب داشتم نه خوراک کم کم بهترشدم رفتم سرکار کمی برگشتم به زندگیم اونوقت شوهرم برگشت به زندگی وگریه که ببخش منوافسردگی گرفته بودمیگفت هرثانیه جلوچشمام بودی عذاب وجدان ولم نمیکرد دوباره برگشتیم بهم الان هم میدونم اونطرف یه روزی میادسمتت

گاهی انسانم آرزوست

هر جور شده بندازش از ذهنت بیرون بچسب به درست به این فکر کن اون الان خوشحال و خرسنده از زندگیش اونوقت تو بشینی حرص بخوری و آینده ات رو نابود کنی؟ارزشش رو داره؟

بخون یه رشته خوب قبول شی که بخدا خوشبختیت تو همینه 

بهتر که رفت

لیاقت نداشت ، خوب شد تکلیفتون مشخص کرد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

خیلی سخته درکت میکنم قشنگم 

این موضوع بلاخره میگذرع و عادی میشه برات و فراموشش میکنی تو قوی بمونو به فکر ایندت باش خوشگل خانم🥲❤

ببخش میشه بپرسم چند وقت باهاش بودی؟

بهتر که رفتلیاقت نداشت ، خوب شد تکلیفتون مشخص کرد

دقیقا خوبه زودتر مشخص شد

منم هی با خودم میگم کاش همونموقع میگفت و میفهمیدم ک از اول روش حساب نمیکردم نه اینکه بعد چندسال

Intj- 

واقعا دنبال این بودیم که باهات بمونه و ازدواج کنه ،خیلی خوب شد رفت دنبال زندگیش،ی پسر هجده ساله مگه اصلا باید به زندگی و ازدواج فکر کنه !!یا اصلا بزرگتر میشید دنیاتونو عوض میشه .شما هم دنبال ارتقا خودت تو زندگی باش .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

خیلی میفهمتت عزیزدلم...من طرف خودش رک و راست گفت منو نمیخواسته از اولگفت دوستم نداره شخصیتمو دوست دا ...

اره دیروز بهش گفتم منو دوسدداری؟گفت آره..گفتم خب نرو..ادم چیزو دوست داشته باشه ول نمیکنه

ولی گفت دوست دارم حس کردم مثلا دارع با همسایشون حرف میزنه یا با عمویی چیزی ک دوست دارم دوست دارم عادی ن خواستن طرف

واقعا دنبال این بودیم که باهات بمونه و ازدواج کنه ،خیلی خوب شد رفت دنبال زندگیش،ی پسر هجده ساله مگه ...

ازدواج نه..ولی قرار بود بمونه سال بعد منم برم پیشش دانشگاه فک میکردم دوسم داره 

اون ۲۰ سالشه

اره دیروز بهش گفتم منو دوسدداری؟گفت آره..گفتم خب نرو..ادم چیزو دوست داشته باشه ول نمیکنهولی گفت دوست ...

آفرین دقیقا

ب منم رک گفت دوستت ندارم

حرفاش همش تو سرم میچرخه

چون اولشه زمان میبره تا کنار بیایم

بالاخره ادمیم احتیاج ب زمان و ناراحتی داریم

اما یه هدف تعیین کن بچسب بهش

مثلا کنکور یا زبان و...

خودتو سرگرم کن و ب افکارت راجبش پر و بال نده

و بذار زمان بگذره

کم کم کمرنگ میشه

Intj- 

واقعا دنبال این بودیم که باهات بمونه و ازدواج کنه ،خیلی خوب شد رفت دنبال زندگیش،ی پسر هجده ساله مگه ...

الان میره ی دختر دیگ پیدا میکنه ...ک قصد هردوشونم ازدواج نیست

خب چیمیشد با من میموند من بهش گفتم تو باشی من درسمم میخونم تو نگران این نباش :)💔