2777
2789
عنوان

کاش میتونستم مثل یسری خانوما بخوابم شوهرم خودش پاشه بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 3776 بازدید | 154 پست
کارش چیه همسرتون مگه صبح نمیره

بله صبح میره ساعت ۵ ۶ میره ولی از همون اول بهم گفت بیدار نشو ما سر کار صبحونه میخوریم صاحب کار میاره ناهار هم نیست 

الان هم که یک ساله شهر دیگه میره کار یک ماه اونجاس دو هفته خونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌منم تنبلی دارم،چون کاملا درمان نمیشه. فقط قابل کنترله. با اصلاح سبک و سحرخیزی کنترل میشه، کیست ...

برای من بدتر وجود نداره چون الان توی بد ترین حالتش هستم من بیشتر به ژنتیک و البته غذا های هورمونی میگم باعث شده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شوهرمن اینجوری نیست که با خوبی کردن بهش پررو بشه اصلاکلا همجا میگه خانومم نباشه زندگیم رو هواست واقع ...

این عالیه

فقط کم کم باید لوس بودنش کم بشه مردها همینجوری هم بچه هستن دیگه لوس باشن بدتر

بعدا که بچه دار شی سخت میشه

بعدم لوس بودن برای زن قشنگ تره به نظرم باعث میشه کودک درونت بیدار بمونه و نقش معشوقه داشته باشی تو زندگیت یه جاهایی هم تو خودت رو لوس کن براش

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
حالا شام و ناهار میگیم نمیتونن درست کننیه چایی درست کنی ئ یه نون پنیرم کنارش بزاری چه سختی داره که ...

کارهای خانم تو خانه بینهایته بخصوص اگه بچه مدرسه ای هم داشته باشه ،البته من خودم چون بچه ها مدرسه میرم و شوهرم ساعت ده می‌ره همیشه آماده است صبحانه،اما تابستانها بیدار نمیشم و عذاب وجدان هم ندارم

من هفته ای ۴بار آماده میکنم سه بار نه خودش یه چیزی میخوره

که هم بفهمه براش ارزش میذارم هم بتونه خودش وقتی من نیستم از پس خودش بر بیاد و کار منو وظیفه تلقی نکنه یواش یواش

اینجوری اون چندبار که آماده میکنم ذوق هم میکنه عادی نمیشه براش

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
خوب نظرات رو خوندم از نظر من کارت درسته و این کار اسمش مادری کردن نیست این نوعی احترام به خروج مرد ا ...

مامان منم اعتقاد داره اینکارا مادری کردن بارهام شده بحثمون شده که چرا بیدار میشی ولی وقتی زندگی مامانم و دختر خالم که همسن منه و طرز فکرش مثل مامانمه میبینم احساس میکنم زندگی خودم خیلی بهتر و گرمتر 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

برای من بدتر وجود نداره چون الان توی بد ترین حالتش هستم من بیشتر به ژنتیک و البته غذا های هورمونی می ...

دارو مصرف میکنی؟

منظورم قرصای هورمونی

لایک نکن خواهر منننن  
دارو مصرف میکنی؟منظورم قرصای هورمونی

نه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من موافق نیستم آدم بالغ حتی اگه زن هم نداشته باشه خودش باید بتونه از پس کارهای شخصیش بربیادالبته سلی ...

الان اگه برعکس بود جای زن و مرد مطمعنن مردا هر روز بلند نمیشدن به اماده کردن دوروز اماده میکردن ئو روز خبری نبود

برای من بدتر وجود نداره چون الان توی بد ترین حالتش هستم من بیشتر به ژنتیک و البته غذا های هورمونی می ...

افرین درسته،ژنتیک حرف اول رو میزنه👌ژنتیک زورش زیاده.منم ژنتیکی درگیرم،ارثیه.  به همین خاطر همه جانبه دارم رعایت میکنم بدتر نشه. امتحان کردم،،تابستون ها که گاها صبح زود بیدار نمیشم و گاها دیروقت هم میخوابم و پای فیلمم ،،موی زایدم بیشتر میشه.. پس کنترل کردنش واجبه متاسفانه برای من و شما

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الان اگه برعکس بود جای زن و مرد مطمعنن مردا هر روز بلند نمیشدن به اماده کردن دوروز اماده میکردن ئو ر ...

اتفاقا چند سال همین اتفاق افتاد به دلایلی شوهرم کار نمیکرد و من می رفتم سر کار ،اما یه فنجون جابجا نمی کرد واسه من

من موافق نیستم آدم بالغ حتی اگه زن هم نداشته باشه خودش باید بتونه از پس کارهای شخصیش بربیادالبته سلی ...

زنا با مردا فرق دارن مردا با این چیزا نرم میشن مثل زن که با کادو و طلا نرم میشه مردم با اهمیت و غذا و این چیزا نرم میشه 

البته میگم من مجردم ولی از مادرم این چیزارو یاد گرفتم نه اینکه بشینه بهم بگه از رفتارش یاد گرفتم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
زنا با مردا فرق دارن مردا با این چیزا نرم میشن مثل زن که با کادو و طلا نرم میشه مردم با اهمیت و غذا ...

تجربه بیست ساله زندگی مشترک  من نشون داده که اگه زن برای خودش ارزش قایل بشه بیشتر مورد احترام قرار میگیره