2777
2789
عنوان

کاش میتونستم مثل یسری خانوما بخوابم شوهرم خودش پاشه بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 3774 بازدید | 154 پست
خب واسه همینهتو ۳ ماه دارو مصرف کنی کنترل میشا اون موقع اصلاح سبک جوابه

نه اینا همش حرفه چند ماه دارد مصرف کردن هیچ فرقی نکرد جالبه بیش‌تر میگن دارو برای تنظیم تاریخ پریودی هست که من یک ماه 1 هفته بعد از قطع قرص پریود میشدم یک ماه 1 روز بعد از قطع قرص 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
زنا با مردا فرق دارن مردا با این چیزا نرم میشن مثل زن که با کادو و طلا نرم میشه مردم با اهمیت و غذا ...

اره نرم میشن ولی همیشگی باشه میگن وظیفته.

اگه دوبارشو تنجتم ندی بار سوم ذوقشون میگیره و ازت تشکر هم میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ریتم خوبیه😂گاهی ب شوهرم میگم چرا کار تو ماموریت نداره بری؟؟🤣

نه فکر میکنی خیلی سخته من که دوست ندارم البته خب همسر من تایمش زیاده مثلا ده روز اینا باشه خوبه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من که اصلا نمیپسندم 

بچه که نیستن😐

همسر من خودش صبحانه ورمیداره بی سروصدا که ما بیدار نشیم

اگه بخوام بخاطرش بیدار شم اصلا قبول نمیکنه

البنه الان بچه مدرسه ای دارم بیدار میشم تغذیه بچه رو آماده میکنم ولی تابستونا نه دیگه

حالا ما یه بار تو یه جمعی بودیم فامیلای شوهرم بودن شوهر خانمه برگشت با خنده گفت من صبح میرم سرکار زنم خوابه ظهرم برمی‌گردم زنم خوابه 😑شوهر من یه بادی به غبغب انداخت برگشت گفت اتفاقا نیلو صبح پامیشه باهم صبونه می‌خوریم بعد من میرم فهمیدم مردا اگه به روشونم نیارن تو دلشون خیلی به این چیزا اهمیت میدن 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

تجربه بیست ساله زندگی مشترک من نشون داده که اگه زن برای خودش ارزش قایل بشه بیشتر مورد احترام قرار م ...

منم 13 سال زندگی مشترک داشتم 

همه این حرفا که مرد عاشق میشه و این مدل حرفا درست

ولی اینکارا روتین وار انجام بدی میشه وظیفه درسته

من موقعی که خونه هستم کارهای خونه رو طوری انجام نمیدم که همیشه خدا خونه برق بزنه و خودمو بکشی

طوری کار میکنم که وقتی کل خونه و نظافت کردم شوهرم ازم تشکر هم میکنه     

نه اینا همش حرفه چند ماه دارد مصرف کردن هیچ فرقی نکرد جالبه بیش‌تر میگن دارو برای تنظیم تاریخ پریودی ...

قد و وزنت چنده؟ چه غذاها و تنقلاتی میخوری؟ امگا و منیزیم از واجباته،میخوری اصلا؟ یجا داری اشتباه میری،وگرنه انقدرها هم مقاوم نیست این مشکل.من افتضاح بودم،ولی دوبارداری بفاصله یکماه داشتم.تک و ۳ قل. 

تکِ فوت شد البته.

بااصلاح سبک،کنترلش کردم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

منم نگفتم محیط جنگ و دعواستاتفاقا ما با هم خیلی خوبیم  همه چیز هم براش مهیاست،فقط میگم مرد کار شخصیش رو خودش باید انجام بده نه اینکه برای سر کار رفتنش یه لشکر رو بیدار کنه و توقع داشته باشه

نه فکر میکنی خیلی سخته من که دوست ندارم البته خب همسر من تایمش زیاده مثلا ده روز اینا باشه خوبه

ن بخدا

مغزم اروم میشه

خونست انگار ۴ تا بچه دارم ک این از همه کوچیک تره🥴🥴

من اصلا شخصیت وابسته ای ندارم ولی اون ب شدت وابستست

منم 13 سال زندگی مشترک داشتم همه این حرفا که مرد عاشق میشه و این مدل حرفا درستولی اینکارا روتین وار ...

دقیقا منم همینطور یه گردگیری میکنم کلی تشکر میکنه،قدر کارام رو میدونه

اما اگه ماشین وار انجام میدادم و همیشه خونه برق میزد اگه یه روزی یه ذره خاک رو میز بود شر به پا میکرد 

قد و وزنت چنده؟ چه غذاها و تنقلاتی میخوری؟ امگا و منیزیم از واجباته،میخوری اصلا؟ یجا داری اشتباه میر ...

بابا من اصلا مجردم، بارداری واسم مهم نیست 😁😁😁

بیشتر این بهم ریختگی عصاب داغون میکنه انگاری یه کار نیمه تموم دارم 

قدم 173، وزنم 80

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من اگ شب بچم اذیت کنه پا نمیشمخودش میخوره و ب بچها میده و میرنولی اگ شب راحت بخوابم پا میشم و اگ پا ...

مال من جمعه ها این بساطه میگه جمعه ها باید برام صبحونه اماده کنی کل هفته خودم میخورم جمعه ها باید برام درست کنی

البته اگه دیر خوابیده باشم کاریم نداره چون بچه کوچیک دارم

منم 13 سال زندگی مشترک داشتم همه این حرفا که مرد عاشق میشه و این مدل حرفا درستولی اینکارا روتین وار ...

خونه ما کارا رو باهم‌انجام‌میدیم جارو و شستن ظرفای بزرگ به عهده همسرمه کوچیکارو‌میچینم ماشین

شام رو الان همسرم اماده میکنه یا میخره 

ولی اگه نگم‌محبت نمیبینم و لوسم‌نمیکنه دروغه 

کلا فک‌کنم‌متقابله همچی

لایک نکن خواهر منننن