2777
2789
عنوان

کاش میتونستم مثل یسری خانوما بخوابم شوهرم خودش پاشه بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 3238 بازدید | 154 پست
عزیزم😍😍خدا ببخشه براتانشالله کار شوهرتم ردیف میشه میاد تو شهر خودتون و هر روز با همین

قربونت عزیزم ممنونم خدا عزیزها شما هم حفظ کنه 

مرسی گلم انشاالله 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرذی اگه به زنش پول میده وظیفشه دوس پسر نیس که پول کندن باشه هرکی هرجور دوسداره زندگی میکنه یکیم بخو ...

چی میگی!؟

چه ربطی ب دوس پسر داشت؟؟؟

از اول صحبتای ما نبودی یهو اومدی یه کامنتو ریپلای میکنی و کلا بی ربط ، فقط حرف مینویسی؟

ضمنا دفاع بیخودی نکن !!! زندگی بخور بخواب کجا پسندیده هست؟؟یه دونه رفرنس علمی یا مذهبی یا فلسفی بیار بعد نظر بده!!! البته امیدوارم بدونی الان صحبت درباره انسان هاست و نه حیوانات و خرس و گوسفند!!!

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
ماعم ناهار پیش هم‌نیستیم اون میره سکار‌دوباره منم میرم دانشگاهشامم‌چون باردارم‌اکثرا یا خودش میگیره ...

قانون رو برای بچه م گفتم نه برای همسرم چون بچه ها باید یاد بگیرن خانواده جقدر مهمه 

شما هم با تیکه انداختن ب من انقدر راحت دل نشکن و استیکر آخر جملت نذار خیلی حس بدی بهم دادی

ولی خداروشکر ک همسرت بدون تو چیزی نمیخوره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
عزیزم منم بیست ساله زندگی مشترک دارم ،نه لباس اتو کردم براش نه صبحانه آماده کردم براش،یک سری کارها ر ...

کاش میشد این کامنتو هزار بار لایک کنم 

منم ۲ ساله ازدواج کردم تا حالا به شوهرم صبحونه ندادم 

خودش میخوره و میره سرکار 

هرکس میفهمه میریزه رو سر من 😐

اصرار به مادری کردن برای مرد گنده دارن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻