2777
2789
عنوان

کاش میتونستم مثل یسری خانوما بخوابم شوهرم خودش پاشه بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 3773 بازدید | 154 پست

به نظر من اصراری نیست که حتــــــما پاشی

اصراری هم نیست ک کار بدیه نباید پاشی

خوبه ک پامیشی ولی وظیفه ی تو ابدا نیست

ولی اینی ک میگی اگ بهش ندم چیزی نمیخوره گشنه میمونه واقعا مادری کردنه توی کت من نمیره هیچ جوره

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
شوهر منم‌میگه بخواب برنیداره الارمم غیر فعال میکنه

من آلارم نمی‌ذارم همون موقع با خودش بیدار میشم بعضی وقتا خودش چایی اینا دم می‌کنه بعضی وقتا من بعد با هم صبونه می‌خوریم بدرقش میکنم می‌ره ولی به نظرم خیلی خوبه خانم بیدار شه یه جوری انگار زندگی جریان داره و گرمه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته در مورد زن خونه دار فرق داره اما بازم ظلمه به خانم وقتی خود آقا می‌تونه آماده کنه

تو خودتو بذار جای مرد اگر خرج خونه رو میدادی شوهرت توی خونه می‌بود صبح می‌رفتی سرکار یک لقمه دستت نمی‌داد می‌دیدی گرفته خوابیده ظهر از خواب بیدار میشه چ‌حالی می‌شدی من خودم واقعا حرصم‌میگرفت بعد خوراکی دادن هم نیست بحث بدرقه کردنه واقعا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ولی این کار عشق و علاقه رو زیاد میکنه

من تو خونه قانون گذاشتم همه باهم غذا میخوریم همه باهم جمع میکنیم

میگم ما ی خانواده ایم سفره یبار پهن میشه همه باید دورهم باشیم مگر در موارد استثنا ک چاره ای نیست

من از این حرکت شما خوشم اومد الان خودمم ب همسرم صبحانه دادم خودم باهاش خوردم امروز نرفتم سرکار، تایم صبحانه و ناهار کنارهم نیستیم ولی شام و خوراکی و میوه بعد شام باید کنار هم بخوریم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
درسته در مورد زن خونه دار فرق داره اما بازم ظلمه به خانم وقتی خود آقا می‌تونه آماده کنه

حالا شام و ناهار میگیم  نمیتونن درست کنن

یه چایی درست کنی ئ یه نون پنیرم کنارش بزاری چه سختی داره که حتما باید زن پاشه.

ممنونم عزیزم🤍

کارت خیلی قشنگ و بجا هست 

مرد هم حس خوبی میگیره و قدر دان میشه 

عشقتون پایدار باشه ان شآءالله

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

درسته شما وظیفه ای در این مورد ندارید

ولی محبت زندگی رو قشنگ تر میکنه، خداروشکر همسرتم که قدردان محبت شما هست

بمونین برای هم  

یه کاری کن، همه کارا رو شب قبل انجام بده، صبح فقط یه نون گرم کردن بمونه

یه صبونه خوردن نهایت ده دقیقه طول بکشه دیگه

شاید اینطوری بتونی بعدش بخوابی

ولی این کار عشق و علاقه رو زیاد میکنهمن تو خونه قانون گذاشتم همه باهم غذا میخوریم همه باهم جمع میکنی ...

ماعم ناهار پیش هم‌نیستیم اون میره سکار‌دوباره منم میرم دانشگاه

شامم‌چون باردارم‌اکثرا یا خودش میگیره میاره یا میاد خونه یچیزی درست میکنه 

همسرم کلا من نباشم کنارش چیزی نمیخوره نیاز به قانون نداره🫩

لایک نکن خواهر منننن  
😂😂😂 من مادر زادی سحر خیزم اتفاقا تنبلی تخمدان هم دارم

عزیزم‌منم تنبلی دارم،چون کاملا درمان نمیشه. فقط قابل کنترله. با اصلاح سبک و سحرخیزی کنترل میشه، کیست ها زیاد نمیشن و یا از بین میرن. رژیم غذایی کم کربو و کم قندو کنترل استرس هم شرطه.شب زود خوابیدن شرطه و....

اگر سحرخیز نبودیم، تنبلی تخمدانمون قطعا بدتر از این بود عزیزم..

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ولی این کار عشق و علاقه رو زیاد میکنهمن تو خونه قانون گذاشتم همه باهم غذا میخوریم همه باهم جمع میکنی ...

حالا 2 دفعه یه چایی درست کنه و میز صبحانه رو بچینه از عشق و علاقه کم نمیکنه.اگرم که خانم شاغله میشه همکاری

تو خودتو بذار جای مرد اگر خرج خونه رو میدادی شوهرت توی خونه می‌بود صبح می‌رفتی سرکار یک لقمه دستت نم ...

من موافق نیستم آدم بالغ حتی اگه زن هم نداشته باشه خودش باید بتونه از پس کارهای شخصیش بربیاد

البته سلیقه ایه،یکی دوست داره بلند بشه من نمیگم کار اشتباهیه اما تو سلیقه من نیست من نمی پسندم ،نمیدونم چرا ما اصرار داریم تا آخر عمر با آقایون مثل بچه ها رفتار کنیم اما خودمون تا بیست سالمون میشه باید بزرگ و مستقل باشیم و از کسی توقع نداشته باشیم 

ماعم ناهار پیش هم‌نیستیم اون میره سکار‌دوباره منم میرم دانشگاهشامم‌چون باردارم‌اکثرا یا خودش میگیره ...

شوهر منم همینه. تا کنارش نباشم نمیخوره.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دقیقا،هرچقد با خودم دودوتا چهار تا کردم دیدم حتی اگه شوهرم میلیاردرم بود نمیتونستم اینجور زندگی کنم ...

کارت درسته👌

بعضیا فک میکنن هرچی تنبل تر

پرروتر

گستاخ تر

بِکَن تر

باشن

هنرمندترن!!!

اما در حقیقت یه چندشِ دوست نداشتنی ، بیش نیستن ک بقیه مجبوری تحملشون میکنن چون چاره ای ندارن🤣

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!