2777
2789
عنوان

کاش میتونستم مثل یسری خانوما بخوابم شوهرم خودش پاشه بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 3776 بازدید | 154 پست

اشکال نداره مدل شما و همسرتون اینجوریه

من برعکس هستم چون همسرم به خورد و خوراک خیلی اهمیت می‌ده اونقدر که برای منم صبحونه میذاره 

فقط حواست باشه اعتدال رو رعایت کنی تو همه جنبه ها اینجوری نباش تو یه سری چیزهای دیگه بزار اون لوست کنه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حال تو و امثال تو قطعا بهتر از اون تنبلِ بی مصرف هست چون برا زندگیتون یه برنامه و هدفی دارین نه ...

دقیقا،هرچقد با خودم دودوتا چهار تا کردم دیدم حتی اگه شوهرم میلیاردرم بود نمیتونستم اینجور زندگی کنم چون من فقط یه بار فرصت زندگی تو این دنیا رو دارم و باید برم دنبال هدفام

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ممنونم ،همچنین شمامن همدلی رو جور دیگه به شوهرم نشون میدم همینکه کار میکنم کل درآمدم رو میارم تو زند ...

شما شاغلی خب ولی زنی خانه دار باشه بعد شوهرش بره سرکار بخوابه ظهر بیدار شه واقعا بنظر من یکجوریه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اشکال نداره مدل شما و همسرتون اینجوریهمن برعکس هستم چون همسرم به خورد و خوراک خیلی اهمیت می‌ده اونقد ...

شوهرمن اینجوری نیست که با خوبی کردن بهش پررو بشه اصلا

کلا همجا میگه خانومم نباشه زندگیم رو هواست 

واقعا هرکاری بکنم جبران میکنه

ولی لوسهههه خیلی لووووس 

لایک نکن خواهر منننن  

خوب نظرات رو خوندم 

از نظر من کارت درسته و این کار اسمش مادری کردن نیست 

این نوعی احترام به خروج مرد از خانس که حالا بعضی از دوستان با مادری کردن اشتباه گرفتن ، اگر در ادامه حرفش مینوشت جوراباشو من پاش میکنم و بهش گوشزد میکنم با رییست مودب حرف بزن و گوش کن به حرفش و ... بله این مادری کردن بود 

فقط به این موضوع توجه کن که این جور احتراما دو طرفه باشه اگر نیست با همسرت صحبت کن ، خوشبخت بشین عزیزم❤️

منم باردارم😵‍💫خداروشکر خونه ما جارو و یسری کارا به عهده همسرهمن فقط ظرفارو میزارم ماشین و گردگیرید ...

تو خونه ما الحمدلله هیچی گردن شوهر نیست😂گردن گیرش خرابه کلا😂😂

فقط رخت خواب هارو جمع میکنه و باز میکنه.رو تخت نمیاد بخوابیم 

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

شما شاغلی خب ولی زنی خانه دار باشه بعد شوهرش بره سرکار بخوابه ظهر بیدار شه واقعا بنظر من یکجوریه

درسته در مورد زن خونه دار فرق داره اما بازم ظلمه به خانم وقتی خود آقا می‌تونه آماده کنه

صب تا شب در حال اماده کردن هستیم حالا یه صبحانه خودشون بخورن هیچی نمیشه

همسر شمام عادت کرده به اینکه شما اماده کنی اون بخوره

دوبار صبحانه نخورده بره میبینه اذیته بار سوم خودش میخوره

ما هم هر روز این مراسم رو داریم

این یک جور ادای احترام به طرف مقابل هست

حتی اگر من صبحانه آماده نکنم، خودش آماده میکنه

خیلی تاثیرگذاره روی روحیه اقایون

اینکه ببینه خانمش خوابه و ایشون داره تو سوز سرما میره بیرون،

یک مقدار چهره خوشی نداره

خیلی مراقبت کن از خوبی هات

نذار کسی خوبی‌هات رو تو چشمت کوچیک کنه

این موردی که گفتید یکی از خصوصیات عالی شماست

ما هم هر روز این مراسم رو داریماین یک جور ادای احترام به طرف مقابل هستحتی اگر من صبحانه آماده نکنم، ...

احسنت

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

من ۱۵ساله پامیشم برای صبحانش.‌دیگه عادت کردم.سحرخیزی برای خانم ها عالیه. برای جلوگیری از پلی‌کیستیک ...

😂😂😂 من مادر زادی سحر خیزم اتفاقا تنبلی تخمدان هم دارم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی