2777
2789
عنوان

کاش میتونستم مثل یسری خانوما بخوابم شوهرم خودش پاشه بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 3773 بازدید | 154 پست
پست بعضی ها رو ول کن این کارت باعث دلگرمی شوهرت به زندگی خودتون هست باعث پیشرفت تو زندگی تون میشهخیل ...

شما تضمین کن که باعث دلگرمی و پیشرفت زندگی  میشه تا تمام خانم های دنیا انجامش بدن 

مورد بوده چند سال از این فداکاری ها کرده بهش خیانتم شده تازه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم۲۰ سالی میشه که زندگی مشترک دارم و تجربه ی کافی در این زمینه.بدرقه کردن همسر یک فریم از قوت قلب ...

عزیزم منم بیست ساله زندگی مشترک دارم ،نه لباس اتو کردم براش نه صبحانه آماده کردم براش،یک سری کارها رو خود مردها باید انجام بدن

الآنم به پسرام یاد دادم لباسشون رو خودشون اتو کنند ،زن همین که بچه ها رو به نیش می‌کشه و امورات خونه رو انجام میده و خیلیاشون هم بیرون کار می‌کنند کافیه براش واقعا 

مرد دیگه کارهای شخصیش رو خودش باید انجام بده ،این کارها لوس کردم و متوقع کردن آقایونه 

یعنی تاظهر هیچی نمیخوره؟ حتی صبونه هم بخوری باز تا ظهر گشنه میشی

نه بابا نمیخوره

میخورد که اینجوری ضعیف نبود

مگر بره مدرسه رو میز کیک یزدی بزارن برداره بخوره

لایک نکن خواهر منننن  

صبحم پامیشم دخترمو میبرم مدرسه 

الان تازه برگشتم میخوابم یک ساعت بعد پا میشم کارای خونه و ناهار تاشب کلی باید با دخترم سروکله بزنم باشگاهم بریم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

منم😔از۷صبح پامیشم میرم دانشگاه،ساعت۱برمیگردم خونه.خونمو تمیز میکنم ناهار شاممو میپزم ۸ماهه هم باردا ...

ولی حال تو و امثال تو قطعا بهتر از اون تنبلِ بی مصرف هست چون برا زندگیتون یه برنامه و هدفی دارین نه فقط بخور و بخواب و از شوهر پول کندن! 

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
منم😔از۷صبح پامیشم میرم دانشگاه،ساعت۱برمیگردم خونه.خونمو تمیز میکنم ناهار شاممو میپزم ۸ماهه هم باردا ...

منم باردارم😵‍💫خداروشکر خونه ما جارو و یسری کارا به عهده همسره

من فقط ظرفارو میزارم ماشین و گردگیری

درسام زیاده حجمش

لایک نکن خواهر منننن  

منم همین کارو میکنم کلا عادت کردم زود بیدار میشم سختم نیس 

شوهرم میگه بخواب خودم صبحونه میخورم میرم ولی وقتی خوابم نمیبره چرا با هم صبحونه نخوریم...بعضی وقتام ک خستم خودش همچیو آماده میکنه منم راحت میخوابم

کلا تعادل و حد وسط بودن بهتره ن یجوری عادت کنه ک همیشه پاشی همچیو آماده کنی و ن جوری باشی ک کلا برات مهم نباشه

من ۸ساله عروسی کردم از اول مهر به شوهرم دارم صبحانه میدم اونم چون پسرم کلاس اولیه🤭 روزا تعطیل اون برامون درست میکرد😅 و همیشه بحث داشتیم سرش پیش مادرشوهر و برادر شوهرم😂اونا هم میگفتن ماهم همینه 🤷🏻‍♂️ 

حال داریا بگیر بخواب کیف میده 😅

منم مجردم ولی مامانم همیشهههه بیدار میشه صبحانه و غذا میده به بابام مردا با این چیزا ذوق میکنن مگر چه عیبی داره؟ 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...