2777
2789
عنوان

کاش میتونستم مثل یسری خانوما بخوابم شوهرم خودش پاشه بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 3773 بازدید | 154 پست
ولی حال تو و امثال تو قطعا بهتر از اون تنبلِ بی مصرف هست چون برا زندگیتون یه برنامه و هدفی دارین نه ...

مرذی اگه به زنش پول میده وظیفشه دوس پسر نیس که پول کندن باشه هرکی هرجور دوسداره زندگی میکنه یکیم بخورو بخوابو ترجیح میده اصلن عجیب نیس 

خونه ما کارا رو باهم‌انجام‌میدیم جارو و شستن ظرفای بزرگ به عهده همسرمه کوچیکارو‌میچینم ماشینشام رو ا ...

خب درستش همینه 

نمیشه که یسر مازنها جور همه چی رو بکشیم

حالا اکثرا خانمها شاغل هم هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من جمعه ها این بساطه میگه جمعه ها باید برام صبحونه اماده کنی کل هفته خودم میخورم جمعه ها باید بر ...

من خودمم دوس دارم همه باهم صبحانه میخوریم واقعا لذت بخشه برام ولی گاهی ک شب بیداری داشته باشم اصلا نمیتونم چشمامو باز کنم

بابا من اصلا مجردم، بارداری واسم مهم نیست 😁😁😁بیشتر این بهم ریختگی عصاب داغون میکنه انگاری یه کار ...

وزنت هم خوبه شکر خدا. فقط بیشتر نشو.

من ۱۶۳ با وزن ۶۳.  از ۹سالگی درگیرم. دخترم ۴تا استخونه،اسکلته...اونم ارثی از من داره،اونم از سن ۸،۹سالگی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من در این ده سال زندگی پا نمیشدم ولی از پارسال خودش گف باهم صبحانه بخوریم چون پسرمم خیلی سحرخیزه همسرمم میره نون گرم میخره ولی خب با نظر خیلی از کاربرا موافقم زنا فک میکنن شوهراشون بچشونن ترو خشکش‌میکنن یه مرد بالغ خودش خیلی از کاراشو باید بتونه انجام بده

ن بخدامغزم اروم میشهخونست انگار ۴ تا بچه دارم ک این از همه کوچیک تره🥴🥴من اصلا شخصیت وابسته ای ندار ...

نه من همسرم اخه ارومه😂ولی دل تنگی خیلی سخته 🥲

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خونه ما کارا رو باهم‌انجام‌میدیم جارو و شستن ظرفای بزرگ به عهده همسرمه کوچیکارو‌میچینم ماشینشام رو ا ...

اگر متقابله،همین فرمون برو جلو عزیزم. روز تعطیل رو بنداز گردن خودش یا مثل ما برید صبحانه سرا. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

تا حالا بهش صبحونه ندادم اداره میخوره روز تعطیلم خودش باید آماده کنه مرد بالغ دست و پای سالم داره خودش یه نون بذاره ماکروفر گرم کنه چیزی ازش کم نمیشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ن بخدا انقد کودک درونش زندست ک نگو و وووووووووینی ی وقتایی دارم ب بچهامو تشر میزنم ب اینم میگم😐بچه ...

بله گلم سه تادارم پسرم ۱۴ دخترم ۱۲ ساله شون یه فسقل هم دارم ۱۹ ماهشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜