2777
2789
عنوان

شما هم متنفرید مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 105 پست
اووو تو شانس داشتی زنداییم بیچاره تعریف می‌کرد نمی‌خواست بزور پرستارا گرفتنش فشارش دادن خالمم همینجو ...

اگه بدونین این فشار دادن چقدر مهمه و از مرگ مادر جلوگیری میکنه،دست پرستار و ماما رو می بوسین

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبخت که ناخواسته افتادم تو دام بارداری شب و روز از استرسش خواب نمیرم اونم سزارین سوم

اصلا نگران نباش 

پمپ درد بگیر حتما 

از این نعمتی که خدا داده بهت شاکر باش و لذت ببر 

نه عزیزم یکی دیگه هم بهم گفت رفتم تاپیکای اون بنده خدا رو هم خوندم مثل منه مشکلش

دقیقا انگار خودتی 

اونم شیرازیه ناخواسته باردار شده ۳۸ سالشه بچه هاشم همین شماست چه تفاهمی هست بینتون

دوست عزیزم.وقتی از ده سال اینده به قول شما خبر ندارم مگه کودنم یه بچه بیارم و رو هوا نگهش دارم و بشی ...

عزیزم شما خودتم معلوم نیست 10 سال آینده کجا باشی😂

اگه لازم بود آدما آنقدر دقیق و مطمئن باشن از آینده حتما جوری میشد که اینجوری بشه الان شما خودتم رو هوایی عزیزم چه بچه بیاری چه نیاری..... 

همه آدما به هوا بندن فک کردی آدما چجوری زندگی می‌کن پس؟! همه زندگیا همینه چون دنیا همینه 

یه ذره یه قطره آب اشتباهی بره تو نای ممکنه نتونی زنده بمونی یه لحظه پاتو شل بزاری زمین ممکنه بیوفتی سرت یجایی بخوره نتونی ادامه بدی یه شب ممکنه بخوابی صبح بیدار شی ببینی فقیر ترین عالم شدی کل اموال رو دزدیدن

همه چی اینجا به یه مو بنده 

کسیکه خودش به مو بنده قطعا نمیتونه یکی دیگه رو با طناب نگه داره.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اووو تو شانس داشتی زنداییم بیچاره تعریف می‌کرد نمی‌خواست بزور پرستارا گرفتنش فشارش دادن خالمم همینجو ...

منم همین کارو کردن.واسه اینه  که تا جای ممکن رحم رو خالی و تمیز کنن اگر یه تکه از جفت و یا لخته ای مونده خارج بشه و باعث عفونت نشه.و اینکه باعث میشه رحم سریع جمع بشه

دقیقا انگار خودتی اونم شیرازیه ناخواسته باردار شده ۳۸ سالشه بچه هاشم همین شماست چه تفاهمی هست بینتون

نمیدونم شاید هم خودمم چی بگم اینقده این روزا حالم بده که دلم درد نمیکنه بیام دروغ بگم

مبارک باشه فقط می تونم براتون دعا کنم خداوند بهتون توان و نیرو بده.  البته که بارداری و زایمان و بچه داری سخته ولی چکار میشه کرد طفل معصوم فعلا تنها پناهش مادرش هست . چند بار تاپیک ها و پست هایی از کاربران دیدم که چشم انتظار یک فرشته کوچولو هستند لطفا برای اونا هم دعا کنید