2777
2789
عنوان

شما هم متنفرید مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 105 پست
دیگه ازدواج الان خیلی کم شده. ولی من دور و اطرافم دیدک بعضیا ۳ تا دارن. مثلا ۳تا دختر ۳ تا پسر.ولی م ...

اگر اوضاع مملکت خوب بود اگر مثا کشورهای اروپایی بچه به محض به دنیا اومدن تحت پوشش و حمایت دولت بود و هیچ کمبودی از نظر بهداشتی و سلامت و تغذیه و تحصیل نداشت.خیلی عالی بود.من خودم هم الان یه دونه دارم.اما اگر شرایط مثل اروپا بود سه یا چهار تا بچه می اوردم.اما متاسفانه بچه ها مون دارن اذیت میشن.و این ظلمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به اوضاع داره؟! اوضاع همیشه همینه یاد نگرفتین که این دنیا هیچی ش حساب و کتاب نداره؟! شما چجو ...

دوست عزیزم.وقتی از ده سال اینده به قول شما خبر ندارم مگه کودنم یه بچه بیارم و رو هوا نگهش دارم و بشینم ببینم اوضاع خوب میشه یا نه.متاسفم واست با منطقت.نگران بچه هات شدم که می خوای بیاری و یا اوردی.و فقط به یک امید واهی شاید اوضاع بهتر شود.خب شایدم نشد.اونوقت  چی؟؟ حتما ازونایی هستی که می گی بچه نعمته و رزق و روزیشو میاره.اگر ازین قشر ادمایی دیگه باهات بحثی ندارم

سزارین بودم قابل تحمل بود البتع ۱۰ روز اول واقعا سخته ها ولی کلا عاشق نوزادم ک حس و حال بچه دار شدن

بارداری و بچه که آره ولی اون قسمت زایمانش سخته 🤦 شکم شمارم فشار دادن بعد از سزارین ؟ دردش زیاد بود؟

اولی که اصلت دست نزدن دومی یکی دو بار اوند فشار بده دستشو گرفتم نذاشتم اذیتم نکرد

اووو 

تو شانس داشتی 

زنداییم بیچاره تعریف می‌کرد نمی‌خواست 

بزور پرستارا گرفتنش فشارش دادن 

خالمم همینجور دست و پاشو پرستارا گرفتن 

شکم شو فشار دادن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بارداری و بچه که آره ولی اون قسمت زایمانش سخته 🤦 شکم شمارم فشار دادن بعد از سزارین ؟ دردش زیاد بود؟

فقط برا سزارین شکم رو فشار میدن؟! 

ینی تو طبیعی فشار نمیدن؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ممنون عزیزم انشالله به سلامتی زابمان کنی تو رو خدا دعام کن من خیلی حال روحیم بده افسرده شدم دعام کن ...

انشالله که نی نی میاد سختیا یادت میره،اینقدر شیرین باشه که به این سختیاش بیارزه🤲

ما شیرازیم والا بعضیا 4تا دارن به فکر پنجمین بعضیاذ3تا دارن به فکر چهارمی من همیشه از دوتا بچه بیشتر ...

انشاله که قدمش واسه همه ایرانیا خوش و مبارک باشه.هممون امید به اینده داریم.خدا کنه اوضاع خوب بشه.بچه هامون چه یه دونه چه پنج تا در رفاه و ارامش و خوشحالی زندگی کنن