از بارداری متنفرید من دوتا بارداری و زایمان داشتم به شدت متنفر بودم جوری زن حامله میدیدم راهمو کج میکردم الان خدا خواسته و باز باردارم خیلی از خودم بدم میاد متنفرم از این روزا یعنی بدترین بدترین روزای عمرم این روزاست هیچ وقت یادم نمیره چطور بعضیا چهار پنج تا بچه راحت میارن ترسی ندارن من برا سومی دارم دیونه مشم
دیگه ازدواج الان خیلی کم شده. ولی من دور و اطرافم دیدک بعضیا ۳ تا دارن. مثلا ۳تا دختر ۳ تا پسر.ولی م ...
اگر اوضاع مملکت خوب بود اگر مثا کشورهای اروپایی بچه به محض به دنیا اومدن تحت پوشش و حمایت دولت بود و هیچ کمبودی از نظر بهداشتی و سلامت و تغذیه و تحصیل نداشت.خیلی عالی بود.من خودم هم الان یه دونه دارم.اما اگر شرایط مثل اروپا بود سه یا چهار تا بچه می اوردم.اما متاسفانه بچه ها مون دارن اذیت میشن.و این ظلمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه ربطی به اوضاع داره؟! اوضاع همیشه همینه یاد نگرفتین که این دنیا هیچی ش حساب و کتاب نداره؟! شما چجو ...
دوست عزیزم.وقتی از ده سال اینده به قول شما خبر ندارم مگه کودنم یه بچه بیارم و رو هوا نگهش دارم و بشینم ببینم اوضاع خوب میشه یا نه.متاسفم واست با منطقت.نگران بچه هات شدم که می خوای بیاری و یا اوردی.و فقط به یک امید واهی شاید اوضاع بهتر شود.خب شایدم نشد.اونوقت چی؟؟ حتما ازونایی هستی که می گی بچه نعمته و رزق و روزیشو میاره.اگر ازین قشر ادمایی دیگه باهات بحثی ندارم
ما شیرازیم والا بعضیا 4تا دارن به فکر پنجمین بعضیاذ3تا دارن به فکر چهارمی من همیشه از دوتا بچه بیشتر ...
انشاله که قدمش واسه همه ایرانیا خوش و مبارک باشه.هممون امید به اینده داریم.خدا کنه اوضاع خوب بشه.بچه هامون چه یه دونه چه پنج تا در رفاه و ارامش و خوشحالی زندگی کنن