2777
2789
عنوان

شما هم متنفرید مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 105 پست
بخدا خیلی زود تموم میشهمن الان نشستم ب بچم شیر میدم😁

انشالله مشکل من نه فقط بارداریه حتی بعد زایمان هم هست که باز علاف بچه هم میشم دیگه  پام بسته میشه تازه داشتم راحت میشدم دوبارع از اول شروع شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن الان دیگه نمیزارن پمپ درد استفاده کنی برا بچه میگن میخواد شیر بخوره ضرر داره

سر دومی تا شب نوزاد رو نیاوردن پیشم 

خودشون شیرخشک دادن 

از الان به این چیزا فکر نکن 

چون به هرچی فک کنی همون میشه

انشالله مشکل من نه فقط بارداریه حتی بعد زایمان هم هست که باز علاف بچه هم میشم دیگه پام بسته میشه تا ...

عزیزدلم سخت بگیری سخت میگذره

منم از کارم گذشتم 

پا بند بچها شدم

ولی سختیش چند ساله اوله یکم رو ب راه بشه میذاریش مهد و میتونی بری دنبال کارهای خودت

میگن الان دیگه نمیزارن پمپ درد استفاده کنی برا بچه میگن میخواد شیر بخوره ضرر داره

😐🤨

من دخترخالم تازه زایمان کرده پمپ درد داشت که.... 

همین اربعین فک کنم 5 ماه پیش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزدلم سخت بگیری سخت میگذرهمنم از کارم گذشتم پا بند بچها شدمولی سختیش چند ساله اوله یکم رو ب راه بش ...

مهد هم کلی استرس داره .بعضی مهد ها اصلا خوب نیستن.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
چکار کنم افسرده شدم خواب و خوراک ندارم شبا همش بیدارم

توکل به خدا. شکرگزاری و افکار مثبت. گاهی اوقات بابت این ناشکری هامون ممکنه خدایی نکرده نعمت از دست بدیم.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.