2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9163 بازدید | 335 پست
بآور میکنی تا حالا چن میلیون فقط مام خریدم؟دیگه زورم میاد بخرم چون میدونم جواب نیستهمین جن روز پیش م ...

پودر مام نیکا زیر 100 ت

شوهر خالم کامیون داره از خواهرم چند تا چندتا میخره

دوست خواهرم داره

تو با سلام و اینا هام دارن

من چند سال دیگه بو نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند علائم داری؟خلط داریداحساس سرمایخ کردن دست و پاچین و چروک پوستکاهش حافظهضعف بیناییافزایش اشتهاابر ...

خلط دارم بعض وقتاهم هم پام یخ میکنه ولی نه زیاد

خیلیم میخوابم

همیشه هم ضعف دارم متاسفانه 

چطورگلم

🤣🤣🤣زاح و حوش شیرین واقعا رو من جوابن؛اما ۱۰ ساعت نهایتش، و تمدیدش سختهباور کن انقد ۳۰۰ ۴۰۰ به مام ...

نیوا رو خیلی همه دور و وری هام ازش تعریف میکردن رفتم خوب و اورجینالشو گرفتم تا یه روز بوش میمونه بعد میپره دیگه

مخصوصا میخوابم بیدار میشم بوش پریده فقط یکم بو عرق میدم

بآور میکنی تا حالا چن میلیون فقط مام خریدم؟دیگه زورم میاد بخرم چون میدونم جواب نیستهمین جن روز پیش م ...

مام اصلااااا خوب نیس یه مدت که مام میزنی بدن زود به زودتر بو میگیره من خیلی سر این موضوع دقت کردم

روانشناس میرم اما تشخیص وسواس نداده تا حادابوی عرقم بقیه روهم اذیت میکنهصبح پا میشم بوی گند اتاقو گر ...

به خدا احساس میکنم یبار که مریض شدی بویاییت حساس شده من داییم هم اینطور شد قبلش خیلی خوب بود ولی بعدش رو بو ها خیلی حساس شده یسری غذا هارو اصن دیگه بخاطر بوشون نمیتونه بخوره

خلط دارم بعض وقتاهم هم پام یخ میکنه ولی نه زیادخیلیم میخوابمهمیشه هم ضعف دارم متاسفانه چطورگلم

علائم غلبه بلغم هست

بوی دهان اگه بخاطر مشکل معده و لوزه نباشه یکی از دلایلش غلبه بلغم هست و بوی بد عرق هم مربوط به غلبه بلغم

با هیچکدوم این رفتار ها وقتی خونه ام مشکل ندارمولی وقتی بیرونم چه کنم؟میریم شب خونه عمو میمونیم مثلا ...

شب لباس خنک بپوش، صبح بیدار شدین دوش تنی بگیرین یا زیر بغلتون رو با صابون بشورین خشک کنید ، لباس و لباس زیر رو عوض کنید 

وآقا بوتاکس جوابه؟آخه من عشقم اصلا در حدی نیست که تو عمرم لباسم قطره ای خیس شده باشهبوش وحشتناکه فقط

اره 

اون قرص هم بخور برات عالیت

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

اب زیاد بخور . بوتاکس کن و پودر زیر بغل گیاهی بزن و بخودت تلقین نکن . همچین چیزی اصلا وجود نداره . ...

❤️❤️❤️

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️