2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9166 بازدید | 335 پست
منم خیلی عرقم بو میداد هرکاری میکردم بو میگرفتم و واقعا درکت میکنم حس خیلی بدیه، منم زاج و جوش شیرین ...

🤣🤣🤣

زاح و حوش شیرین واقعا رو من جوابن؛اما ۱۰ ساعت نهایتش، و تمدیدش سخته

باور کن انقد ۳۰۰ ۴۰۰ به مام دادم و جواب نداده دیگه زورم میاد مام بخرم مخصوصا همین اخری داو که خریدم ۴۵۰ خیلی زورم دوشت اصلا تاثیر داشت💔. رکسانا چننننن سال پیش داشتم یادم نمیاد کارکردش رو

نیوا چطوره

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

فقط سرکه سیب اونم خونگی معجزه ستقهوه بگیر تو حمام کل بدنتو زیر بغلتو اسکراب کن

سرکع سیب چطور استفاده بشه 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خودتو زجر میدی ؟خب بوتاکس بزن عزیز من

مشکلی ندارم با زدن

با اینکه اونم جواب نده مشکل دارم

نوره خیلی بهترهعزیرم من چند ساله از پودر گیاهی مام نیکا استفاده می کنم خیلی عالیه حتما استفاده کن. ل ...

بآور میکنی تا حالا چن میلیون فقط مام خریدم؟

دیگه زورم میاد بخرم چون میدونم جواب نیست

همین جن روز پیش مام داو ۴۵۰ خریدم

باید شب گرمتون نشه که عرق کنید، جای خنک بخوابید ، تمیزی لباس، دوش گرفتن و تغذیه سالم ، منم اگر دو با ...

با هیچکدوم این رفتار ها وقتی خونه ام مشکل ندارم

ولی وقتی بیرونم چه کنم؟میریم شب خونه عمو میمونیم مثلا،شب قبل رفتن دوش و مام و لباس تمیز میپوشم میریم

شب که میخوابم صبح پا میشم انقد بو گرفتم که روم نمیشه برم سر سفره بشینم کنارشون

یا مسافرت میریم چه کنم؟

کلا غیر طبیعی ام

خودت متوجه میشی یا دیگران بهت میگنگاهی وقتا مشکل آدم واقعا ناچیزه ولی بس که دیگران بهش میگن اعتماد ب ...

هردو

بنظرم وسواس داری.حتما رو روانشناس.ادویه جات کمتر مصرف کن. گیاهخواری رو امتحان کن.صابون حاوی تری کلوز ...

روانشناس میرم اما تشخیص وسواس نداده تا حادا

بوی عرقم بقیه روهم اذیت میکنه

صبح پا میشم بوی گند اتاقو گرفته لازم نیست سرتو پچرخونی ببری زیر بغل بو رو بفهمی همینکه چشام باز میشه بو پیچیده تو دماغم،لباسم بوی گند گرفته،به اینها توجه نکنم ؟

باید از شامپو بدنی ک دئودرانت داره استفاده کنی .مام بعد حمام بزن .ترجیحا مردونه .از هر. چی بر میداری ...

هر دو رو دارم

امتحان میکنم چشم

سلام عزیزم طبق نظرا طب سنتی و اسلامی بوی بد عرق بخاطر بخارات و سمومات در بدنِبنظرم پیش کسی که آشنا ب ...

چشم حتما

دکتر زیبایی میزنه زیاد سخت نیستمن نزنم سر نمیشه دیگه نه عرق نه بو 👌🏻

واقعا😍😍😍تجربه داری خودت؟وای از خدامه فقط جواب باشههه خسته شدم دیگه 

کدوم شهری؟اگه مشهدی بی زخمت آدرس دکترت رو بذار عزیزم

نه اینکه هیچی نخور. ولی سیر و پیاز و ادویه‌‌‌هایی مثل زردچوبه و کاری و پودر سیر و اینا رو حذف کن. هر ...

خیلی لطف کردی عزیزم

من تابحال نشنیدم بوتاکس جواب نده

مم اینجا سرچ کردم همچین چیزی خوندم

ینی بورو صد درصد میبره😍