2777
2789
عنوان

قدرت های پشت پرده

79 بازدید | 7 پست

من هر موقع در مورد ماتریکس و کوفت نگاه میکنم و میخونم حالم بد میشه...

الان به یکی  پیام دادم ...در این مورد دلم سنگین شد.

امام زمان بیاد ، ...💖💖💖💖

همه جا عشق میشه.

اگه به دلتون بود لطفا ی دعا ،صلوات...بفرستید به نیت سلامتی و طولانی شدن عمر ما ۳ تا یعنی مامانم و خودم و داداشم ،اینکه حتی باهم ببمیریم بریم بهشت....

این دنیا آخ چه کوفتیه

منم برا شما میفرستم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه ها حالم واقعا بده 

اندازه ی دنیا غم و دلتنگی و پوچی اومد تو دلم....

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خیلی اهمیت نده به این چیزا 

تنهامسیرآرامش و تو ایتا دنبال کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اهمیت نده به این چیزا تنهامسیرآرامش و تو ایتا دنبال کن

میدونم 

یهو به ی دوست مجازی پیام دادم....حالم و انرژی 😭

مثل من ، مدت هاش شادی واقعی رو نداشتم

چیکار کردی؟

علاوه بر اون من از مرداد مریض شدم...که چرت و پرت میا ذهنم.

چیکار کردی؟علاوه بر اون من از مرداد مریض شدم...که چرت و پرت میا ذهنم.

قطره بنفشه بریز تو بینی ات

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹