2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9161 بازدید | 335 پست
شب لباس خنک بپوش، صبح بیدار شدین دوش تنی بگیرین یا زیر بغلتون رو با صابون بشورین خشک کنید ، لباس و ل ...

دقیقاااااااا هر شب و هر صبج همینکار دو جیکنم ولی وقتی خونه نباشم عذابه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

نه خیلییییی ام لاغرممن ۱۲ ماه سال بو میگیره بدنم نمیشه که هیچی نخورم

مام میچام مدل مردونه بگیر

بعد دعام کن 

بعد تغذیه اصلاح کن 

عذاب تند کم بخور 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاشما اطلاعات داری🥹🥹🥹حاضرم هر چقد هزینه شه بکنم هر چقد ضرر داره به جون بخرمخواهشا از تجربه ات ...

بوتاکس عالیه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

والا دختر عمه ی من شدیدا بوی گند میداد واقعا گند 

ینی از حمومم میومد فقط ۵ دیقه مینشست تو خونه . یه خونه ی دویست متری جوری بو میگرفت که تا چند ساعتم پنجره ها رو باز میذاشتیم بوش نمیرفت واقعا دیگه مبلی که روش نشسته بماند تا چند روز بو میداد

نمیدونم چیکارش کردن چه دکتری بردنش الان اصلااااا بو نمیده عین گل شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جوش شیرین و پودر زاج برام همین کاربرد رو دارن منتهی در حد ۵ ۶ ساعت تاثیر دارن،مگه میشه وقتی بیرون از ...

دکتر پوست و دکتر غدد برو با بوتاکس و این چیزا حلش میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا دختر عمه ی من شدیدا بوی گند میداد واقعا گند ینی از حمومم میومد فقط ۵ دیقه مینشست تو خونه . یه خ ...

کاش ازش بپرسی😂

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

سلام خوبی 

ی چیز میگم امتحان کن بجاش دعا کن برام ی زمین داریم بفروشیم ۸ ساله فروش نمیره 

ببین مصرف فلفل یعنی پودر فلفل و سماق رو کلا قطع کن .کلا ها ..یعنی هر چیزی فلفلی بود نخور....

همش دلیلش این هست اگر چکاب دادی و سالمی پس مشکل از تغذیه ست ، یه چیزی میخوری و اون داره ایجاد بو میکنه .سرچ کن خودت باتوجه ب چیزایی که میخوری پیداش کن ..

درمان بوی دهان هم قرقره اب نمک بمدت ۱ ماه هست .تعجبی اون بو کاملا ازبین میره .