2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9160 بازدید | 335 پست
دکتر غدد خوب برو

نمیدونم بخدا دکتر عذد بود فک کنم اینی که رفتم برام ده تا آزمایش نوشت دادم دعا دعا میکردم ی مریضی ای باشه.. که درمانش کنم ویگه بو ندم.. گفت سالمی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم زیادی حساس شدی

الان دیروز عصر حمام بودم یک عالمه جوش شیرین زدم..

یکم پیش بدنم سوخت لباسم رو در آوردم لخت دراز کشیدم اورژانس گفت لباس نپوش..یه لحطه سرم چرخید دیدم زیر بغلم بو سگ گرفته باز

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین از حمام که میای و بدنت تمیزه، یذره سرکه طبیعی رو اسپری کن..یه دو دقیقه خارش و سوزش داره، ولی تا ...

خیلی ممنون

سرکه طبیعی باشه اره؟

نه بیماری مقاربتی ندارم.عفونتمم یکم ترکیبیه.هم ادراری هم باکتریو میکروب.بعد از دستشویی همیشه سوزش دا ...

آزمایش کامل دادی؟!

چون من یادمه یه ماما میگفت که اگر عفونت مکرر میگیرید، این آزمایش رو بدین حتما..

ممکنه بخاطر بیماری مقاربتی باشه..

حواست به لباس زیرهات هست؟!

که با دست بشوری و با صابونی که معطر نباشه..

زیر آفتاب خشک کنی و یا حتما با اتو ضدعفونی‌اش کنی کنی؟!

و اینکه باید نخی باشه حتما...

و اگر شریک جنسی دارین، ایشون هم باید همزمان با شما درمان بشن!

ماکارون هستم:)

صاف کننده های خون شاید مفیدباشن برو طب سنتی خوب و مشکلتوبگو

فقط طب سنتی و بوتاکس امتحان نکردم

امیدوارم امیدوارم 

ولی این بویی کع من میبینم بعید میدونم به این راحتی درمان شه

کرم زینک بزن زیر بغلت مدام میگن کیست سینه اینا الکیهبعد میتونی با شامپو خرسی هم یه کم بزنی زیر بغلت ...

زدم دفعه اول فقط تاثیر داشت دفعه های بعد اصلا

البته من زینک رو حواسم نبود چن ساعت گذاشتم یخچال شاید خراب شده؟

خیلی ممنونسرکه طبیعی باشه اره؟

آره..

من اون زمان از سرکه طبیعی باید استفاده میکردم..

بعد از اون جریان هم هر موقع سفر کاری دارم، که مثلا ۱۲ ساعت تو راهم و بلافاصله هم باید برم به کارم برسم و فرصت دوش نیست، بلافاصله بعد حمام سرکه طبیعی رو تنهایی میزنم...حتی با آب هم مخلوط نمیکنم...

تنهایی میزنم و تمام...

ماکارون هستم:)

آزمایش تیروئید هم دادمنگه میشه آدم اصلا ادویه و فست فود نخوره؟مطمئنم این بدین که من میدم اونارو نخور ...

طب سنتی برو

بله میشه خیییییلی کم خورد

بااااید سالم بخوری وگرنه درست نمیشه

کبدت پاکسازی لازم داره

شهد عسل استفاده کردی؟ قیمتش خیلی کمه و بی نظیره به نظر من چون ناشناختس کسی نمیخره از داو و..... بهت ...

شنیدم

ولی بعید میدونم تاثیر بذاره

اصل و فیک که نداره؟

اینم ببینم میگیرم

آره..من اون زمان از سرکه طبیعی باید استفاده میکردم..بعد از اون جریان هم هر موقع سفر کاری دارم، که مث ...

جواب بده یک عمر دعاتون میکنم ممنون

طب سنتی بروبله میشه خیییییلی کم خوردبااااید سالم بخوری وگرنه درست نمیشهکبدت پاکسازی لازم داره

ازمانش کبد هم دادم اخه و سالم بودم