2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9170 بازدید | 335 پست

باید شب گرمتون نشه که عرق کنید، جای خنک بخوابید ، تمیزی لباس، دوش گرفتن و تغذیه سالم ، منم اگر دو بار عرق کنم رو هم یا لباسی که عرق کردم باهاش رو دوباره بپوشم و یکم عرق کنم بوی عرق میده لباسم ، به نظرم طبیعیه ، باید مدام اباس تمیز و خودت هم دوش بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ مرداب زدم زیر بغلم متورم شد کلی جوش دردناک در آورد یک هفته درد شدید داشتم

وای راست میگی ؟

زینک چی ؟

استفاده کردی ؟

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا
چجوری چک کنم چه آزمایشی باید داد

اسی تجربه خودم میگم چند ماه پیش سر یه شوک پریودیم بهم ریخت وچهار ماه پریود نشدم نمیدونی بدنم چطور عرق میکرد اونم بدبووو شب حمام میکردم صبح بوی عرق تو بدنم میفهمیدم ذله شدم بس که حموم کردم خداروشکر بعد پریود شدنم تا هشتاد درصد عرق کردن و بوی بدش از بین رفت 

نه خیلییییی ام لاغرممن ۱۲ ماه سال بو میگیره بدنم نمیشه که هیچی نخورم

بنظرم وسواس داری.

حتما رو روانشناس.

ادویه جات کمتر مصرف کن. گیاهخواری رو امتحان کن.

صابون حاوی تری کلوزان مصرف کن

جوش شیرین و پودر زاج برام همین کاربرد رو دارن منتهی در حد ۵ ۶ ساعت تاثیر دارن،مگه میشه وقتی بیرون از ...

سلام عزیزم 

طبق نظرا طب سنتی و اسلامی بوی بد عرق بخاطر بخارات و سمومات در بدنِ

بنظرم پیش کسی که آشنا باشه به طب برو  بهت راهکار میده 

ان شاءالله مشکلت حل میشه.

من بدنم بو نمیده ولی هفته ای یا دوهفته ای یکبار نوره میزنم بعد هم حنا

عرق م کنم اصلا بو نمیده 

مامانم اینا که خاستن برن کربلا من گفتم کف پاشون زیر بغل و وسط سینه ها رو حنا گذاشتن گفتن نه تنها عرق سوز نشدیم اصلا عرق م هم بو نمی‌داد

حنا رو امتحان کن بذار ۲۰دقیقه تا نیم ساعت بمونه

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

نه اینکه هیچی نخور. ولی سیر و پیاز و ادویه‌‌‌هایی مثل زردچوبه و کاری و پودر سیر و اینا رو حذف کن. هر روز دوش بگیر. اگه سخته موهاتم هر روز نشوری مهم نیست فقط تنت رو بشور. زیر بغلت رو بعد اینکه کامل شستی با صابون آنتی بیوتیک هم یه بار بشور. بعد هم که از حموم اومدی کرم کلیون بزن زیر بغلت. اصلا هم روزهای اول اگه دیدی جواب نمیده ناامید نشو. چند هفته که مدام انجام بدی تاثیرشو میبینی. موهای زیر بغلتو اگه تاحالا نکردی لیزر کن حتما. موها کلا نباشن بوشم نصف میشه. تیغ و موم و اینا بدرد نمیخوره. اگه همه این کارارو کردی بازم جواب نداد بوتاکس کن خلاص. دیگه با وجود همه اینا بعیده جواب نده.

توهرروزخدابوعرق داری من بودهنخیلی بده روم نمیشه باکسی حرف بزنم اعتمادبه نفسم شده گوزمثل توهمه راه ها ...

چند علائم داری؟
خلط دارید
احساس سرما
یخ کردن دست و پا
چین و چروک پوست
کاهش حافظه
ضعف بینایی
افزایش اشتها
ابریزش بینی
خوابیدن در جمع
درد زانو و پا
احساس ضعف و سستی